Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Θεσσαλονίκη: Ιεράρχες χτυπήθηκαν από μοτοσικλέτα

Ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Προκόπιος και ο επίσκοπος Θεουπόλεως, Παντελεήμων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς παρασύρθηκαν από μεγάλου κυβισμού μηχανή έξω από το Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ.
Οι δύο ιεράρχες αποχωρούσαν από το Συνεδριακό Κέντρο, όπου νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει εκδήλωση, όταν μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο τη μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα να συρθεί στο οδόστρωμα και να πέσει πάνω στους δύο Ιεράρχες
Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Δημήτρης Γάκης, δήλωσε ότι η κατάσταση τους δεν εμπνέει, μέχρι στιγμής καμία ανησυχία, ωστόσο υποβάλλονται σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.
Ο Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς που φέρει ελαφρά κάκωση στο κεφάλι και έχει κάταγμα στο πόδι, σύμφωνα με τον κ. Γάκη, θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ ο επίσκοπος Θεουπόλεως, που φέρει εκδορές και μώλωπες σ’ όλο του το σώμα, αφού του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες θα αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου