Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Στον Πανιώνιο ο Λεμονής

Ούτε μία μέρα δεν χρειάστηκε να μείνει κενή η θέση του προπονητή στον Πανιώνιο, καθώς ο αντικαταστάτης του Εβαλντ Λίνεν βρέθηκε και είναι ο Τάκης Λεμονής.

Μετά την απομάκρυνση του γερμανού τεχνικού, οι ιθύνοντες της κυανέρυθρης ΠΑΕ κινήθηκαν αστραπιαία και την Τετάρτη (12/11) συναντήθηκαν με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στα γραφεία του συλλόγου.Την Τρίτη (11/11) μάλιστα, είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Τσακίρη, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και φαίνεται πως έπεισε τον Λεμονή να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.
Ο διάδοχος του Λίνεν θα υπογράψει αρχικά, εξάμηνο συμβόλαιο και το καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν για την επέκταση ή όχι της συνεργασίας τους. Η τυπική επιβεβαίωση ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης (12/11), όταν η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 48άχρονο τεχνικό για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Λεμονή, έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Η πρώτη συνάντηση του κ. Λεμονή με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (ώρα: 14:00μμ) στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στο Κορωπί.
Την ερχόμενη Παρασκευή στις 12:00 μμ, ο κ. Λεμονής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Press Area του γηπέδου της Νέας Σμύρνης".
Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου