Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Σαν τρελοί...»

Με στόχο τη νίκη για την οποία «θα παλέψουμε σαν τρελοί», θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ιντερ, το βράδυ (26/11, 21:45, ΝΕΤ), στο «Μεάτσα».
«Ηρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς και υποσχόμαστε στους οπαδούς μας ότι θα παλέψουμε σαν τρελοί για 90 λεπτά», υποστήριξε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου σε δήλωση μήνυμα για τους φίλους της ομάδας τους που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Μεάτσα».
Στην αήττητη φέτος έδρα της Ιντερ (οι Ιταλοί έχουν να χάσουν στο γήπεδό τους, σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ από το 0-2 με την Μπάγερν τον Σεπτέμβριο του 2006), ο Τεν Κάτε προέβλεψε «ένα ματς παρόμοιο με αυτό της Αθήνας» και ευχήθηκε «διαφορετικό αποτέλεσμα»...«Περιμένω από μια επαγγελματική ομάδα όπως είναι η Ιντερ να κάνει ανάλογη εμφάνιση», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής που ανακοίνωσε την ετοιμότητα του Μάντζιου χωρίς όμως ν΄ αποκαλύψει και την ενδεκάδα...
Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με το αρχικό σχήμα της Βρέμης θα είναι η συμμετοχή του Γκούμα στο κέντρο της άμυνας αντί του Τζιόλη (3-6-1)...«Θα επιτεθούμε όπου μπορούμε και θ΄ αμυνθούμε όπου χρειάζεται.
Πιστεύω ότι ο αγώνας θα έχει κοινά στοιχεία με το αντίστοιχο παιχνίδι στην Αθήνα. Εκεί ήμασταν άτυχοι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε 6 ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ, είχαμε δοκάρι. Η Ιντερ είχε 3 ευκαιρίες και πέτυχε 2 γκολ», ήταν η μοναδική αναφορά του Τεν Κάτε για το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού, λέγοντας επίσης ότι «θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, όσο για τον τρόπο που θα το κάνουμε θα... επικοινωνήσω το βράδυ με τον κ. Μουρίνιο και θα το συζητήσουμε».
Οι «πράσινοι» σε τυχόν ήττα θα μείνουν όρθιοι στο κυνήγι της πρόκρισης μόνο αν η Ανόρθωση και η Βέρντερ μοιραστούν τους βαθμούς στο άλλο ματς (με νίκη οι Κύπριοι εξασφαλίζουν τη 2η θέση ενώ οι Γερμανοί θέλουν μόνο το τρίποντο για να έχουν πιθανότητες να προλάβουν το τρένο της πρόκρισης), με ισοπαλία θα... κρατήσουν «ζεστή» την Ιντερ (για την α΄ θέση) στο ματς της Βρέμης ενώ με νίκη, όλα θα είναι ιδανικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου