Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

MotoGP, δοκιμές Χερέθ, 1η ημέρα: Πρόοδος με τις μοτοσικλέτες του 2009

Με την πρωτότυπη Honda RC212V, που εφαρμόζει πολλά από τα νέα εξαρτήματα του 2009, ο Dani Pedrosa ήταν πάνω από έξι δέκατα ταχύτερος του Valentino Rossi!
Περισσότερα από έξι δέκατα ταχύτερος όλων ήταν ο Dani Pedrosa της Repsol Honda την πρώτη μέρα των δοκιμών του MotoGP στην ισπανική πίστα της Χερέθ, την ώρα που ο Casey Stoner της Ducati ήταν απλός θεατής, λέγοντας ότι θα οδηγήσει ξανά σε λιγότερο από τρεις μήνες - μετά την επιτυχή εγχείρησή του στον καρπό.
Ενώ ο D. Pedrosa χρησιμοποιούσε αποκλειστικά την πρωτότυπη Honda RC212V του 2009, ο Valentino Rossi σημείωσε τον δεύτερο χρόνο δουλεύοντας τόσο με τη φετινή όσο και με τη νέα Yamaha M1. Ανάλογα μοίρασε το πρόγραμμά του την πρώτη μέρα στη Χερέθ και ο νέος αναβάτης της Repsol Honda, Andrea Dovizioso.
Οι αγωνιζόμενοι συνάντησαν στην πίστα της νοτιοδυτικής Ισπανίας χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους, ωστόσο αυτά δεν τους εμπόδισαν να εκμεταλλευτούν την νέα άσφαλτο που στρώθηκε στην πίστα τον Αύγουστο για να κάνουν εξαιρετικά γυρολόγια.
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου