Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Η επιστροφή και η... απολογία


Την επιστροφή του Νίκου Πατέρα περιμένουν μέσα στην εβδομάδα (ίσως και αύριο) στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους υπόλοιπους διοικούντες της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα μεταγραφών και διαιτησίας.

Ο Πατέρας βρίσκεται στην Αμερική για λόγους υγείας και πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάρισα, το οποίο δεν τον ικανοποίησε. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα συναντηθεί με στελέχη της διοίκησης, αλλά και με τους Αντωνίου, Τεν Κάτε, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα αγωνιστικά, όπως οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά και θέματα διαιτησίας, καθώς οι "πράσινοι" έχουν αρκετά παράπονα από την αντιμετώπιση προς την ομάδα.
Οδεύει προς απολογία ο Γκούμας
Ο Γιάννης Γκούμας αναμένεται να κληθεί σε απολογία για όλα όσα συνέβησαν στην προθέρμανση του αγώνα με τη Λάρισα. Μάλιστα, με την επιστροφή του Πατέρα, αναμένεται να δρομολογηθεί το θέμα. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Χόσου Σαριέγκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις, με συνέπεια ο Τεν Κάτε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του για τη βασική ενδεκάδα. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τον Γκούμα να κάνει ζέσταμα για να αγωνιστεί, αλλά ο αρχηγός του "τριφυλλιού" δυσανασχέτησε.


Συγκεκριμένα, μόλις ο Γιάννης Αναστασίου του μετέφερε την εντολή του Τεν Κάτε, ο Γκούμας φέρεται να είπε: "Μπορεί ή δεν μπορεί; Να μας πει.", αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση του Ισπανού συμπαίκτη του. Τα λεγόμενα του διεθνή αμυντικού εξόργισαν τον Τεν Κάτε, ο οποίος προσέφυγε στη λύση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Πάντως, ο Γκούμας ισχυρίζεται πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Δύσκολα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με Θρασύβουλο
Oι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την εθνική Βραζιλίας πιθανότατα να του στερήσουν τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο αγώνα με τον Θρασύβουλο στο ΟΑΚΑ. Ο μέσος των "πρασίνων" έχει κληθεί από τον Κάρλος Ντούνγκα για τη φιλική αναμέτρηση της "σελεσάο" με την Πορτογαλία την Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη, έχοντας μπροστά του μόνο δύο μέρες για τον αγώνα με την ομάδα της Φυλής. Ο Τεν Κάτε έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα, όπως έκανε και την Κυριακή, με τους "πράσινους" να επανέρχονται στις προπονήσεις την Τρίτη, με αρκετές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου