Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα γυμνάστηκαν στις 10:30. Το ευχάριστο νέο της προπόνησης ήταν η συμμετοχή σε αυτή του Παρασκευά Αντζα, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και το οποίο τον είχε αφήσει εκτός ομάδας το τελευταίο διάστημα. Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης εντάχθηκε και ο Ραούλ Μπράβο που χθες έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα. Ο Ακης Στολτίδης που έχει κάποιες ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική έκανε σήμερα θεραπεία και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.


Από την άλλη μικροπροβλήματα ενοχλήσεων είχαν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης, τα οποία όμως δεν φαίνεται πως είναι ικανά να τους στερήσουν τη συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ξανθιώτης μπακ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε μια σύσπαση στον αριστερό γλουτιαίο μυ.

Όσον αφορά τους Λεονάρντο και Μίχαλ Ζεβλάκοφ, συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν και το οποίο περιλαμβάνει και για τους δύο ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Τέλος ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει και αυτός το πρόγραμμα του, το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα (19:00) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Μετά και την τελευταία προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Κατάμεστο αναμένεται να είναι την Κυριακή, για μια ακόμα φορά φέτος, το στάδιο «Καραϊσκάκη». Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα δώσουν εντυπωσιακό παρών και θα βοηθήσουν έτσι στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να πάρουν τη νίκη, η οποία θα φέρει τον Ολυμπιακό ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Χαρακτηριστικό της ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια του αγώνα, είναι το γεγονός ότι τα μόνα εισιτήρια που έχουν απομείνει προς διάθεση, και τα οποία αναμένεται να διατεθούν μέσα στις δύο επόμενες ημέρες, είναι αυτά των 100 Ευρώ.

Οι αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΟΚ θα αρχίσουν όμως μια ημέρα νωρίτερα από την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 15/11 οι ομάδα μας κάτω των 21 ετών υποδέχεται στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας που επίσης γίνεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος U21 της Super League θα αρχίσει στις 14:00.

Όμως οι σημαντικοί αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας δεν σταματάνε εδώ, καθώς την Κυριακή το πρωί στις 11:00 η ομάδα μας κάτω των 18 ετών υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος U18 της Super League και πιο συγκεκριμένα για τον Νότιο Όμιλο, στον οποίο εκτός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, συμμετέχουν οι Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Θρασύβουλος, Παναθηναϊκός, Εργοτέλης και ΟΦΗ.

Εκτός όμως από την αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται και η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες της επαγγελματικής ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ο σκάουτερ της πρώτης ομάδας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πανιώνιος - Ηρακλής που θα γίνει την Κυριακή 16/11 και θα αρχίσει στις 19:00, ενώ την επόμενη Κυριακή (23/11) ο κ. Μπάντοβιτς θα παρακολουθήσει τον τελευταίο, πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι, αγώνα της Μπενφίκα στον οποίο η Πορτογαλική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα της χώρας την Ακαντέμικα.

Πηγή: Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου