Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Συνεχίζουν να πουλάνε βίλες


Μέγα ψέμα τα περί παγώματος των ανταλλαγών από την κυβέρνηση, καθώς η Μονή Βατοπεδίου συνεχίζει το real estate και μάλιστα σε τσουχτερές τιμές !
Αδιατάραχτη προχωρεί η Μονή Βατοπεδίου στην εκμετάλλευση των ακινήτων που της «δώρισε» το ελληνικό δημόσιο σε περιοχές - φιλέτα της Βορείου Ελλάδος και στις οποίες ανεγείρονται πλέον οι «ιερές» της μεζονέτες με αντιπαροχή ή από «θυγατρικές» της εταιρείες, στις οποίες υποτίθεται ότι έχουν πουληθεί τα οικόπεδα.
Την ίδια στιγμή αποδεικνύεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός περί ακύρωσης των συμβολαίων ανταλλαγής με τη Μονή, που εν μέσω τυμπανοκρουσιών είχε ανακοινώσει ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ενώ κορυφώνονται οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή, η μονή Βατοπεδίου όπως αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», συνεχίζει το real estate εις βάρος του ελληνικού δημοσίου επιδιώκοντας να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα.
Στο συγκρότημα με οκτώ μεζονέτες και διαμερίσματα, το οποίο χτίστηκε με αντιπαροχή σε ένα από τα οικόπεδα-φιλέτα του δημοσίου στην οδό Θουκυδίδου στη Νέα Ραιδεστό η Μονή προσφέρει προς ενοικίαση όσες από τις μεζονέτες της ανήκουν και ακόμη δεν έχει καταφέρει να πουλήσει σε ιδιώτες.
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου