Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Στα λευκά ντυμένη η Βόρεια Ελλάδα

Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε όλη τη χώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν χθες, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, έχουν κοπάσει και από νωρίς το πρωί έχει γίνει άρση του γενικού απαγορευτικού απόπλου. Στη κεντρική και δυτική Μακεδονία… μύρισε Χριστούγεννα, καθώς αρκετές περιοχές στους νομούς Πέλλας, Φλώρινας και Καστοριάς, έχουν ντυθεί στα λευκά.
Λόγω των χιονοπτώσεων, που σημειώθηκαν χθες, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα που κινούνται από το 17ο έως το 25ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βίγκλας, από το 22ο έως το 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 30ο έως το 50ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου και από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται και τα οχήματα από το ύψος του Παλιού Αγίου Αθανασίου, στο νομό Πέλλας, προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, όπου αυτή την ώρα σημειώνεται αραιή χιονόπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου