Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

364 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν'ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!







Γιορτάζουν επίσης σήμερα

Χρόνια σας πολλά,
Δεν αναφέρομαι στους 300, όχι του Λεωνίδα, ούτε στους Σωτήρες του Έθνους και στα παρατρεχάμενα λαμόγια τους, αυτοί γιορτάζουν κάθε μέρα, αλλά εσάς που τόσα χρόνια κάνετε «γαργάρα» σοβαρά θέματα.
Σε σας αναφέρομαι της έγκυρης, αποκαλυπτικής και αντικειμενικής δημοσιογραφίας, που και αν δεν το αποδέχεστε σήμερα είναι η μέρα σας !!!
Άκουγα πριν από καιρό τον Ταρζάν να λέει «αν ανοίξω το στόμα μου θα πέσει η Κυβέρνηση», πιθανώς είχε κάποιο σοβαρό θέμα, ακόμα περιμένουμε να το αποκαλύψει.
Τόσοι παρέλασαν από την εκπομπή του και κανένας δεν τον ρώτησε κανένας τι είναι τόσο σημαντικό ώστε αν αποκαλυφθεί για να πέσει η Κυβέρνηση.
Ήταν μια απειλή για ένα σοβαρό σκάνδαλο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, ή τα συνταρακτικά γεγονότα που συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραχνοπλαγιάς – Κάτω Ραχούλας, όπου οι γηπεδούχοι δωροδόκησαν τον διαιτητή με ένα δοχείο τυρί ώστε να τους δώσει δύο πέναλτι και να παραμείνουν στην κατηγορία.
Δημοσίευσα πριν από μερικές μέρες την επιστολή που την έστειλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γκιουλέκα και δημιουργούσε μερικά ερωτηματικά :
Έπρεπε να απολυθεί ο κ. Βαξεβάνης από το Σταθμό που εργάζεται για:
Να θυμηθεί ότι το κανάλι που εργαζόταν υποκύπτει σε κυβερνητικές πιέσεις;
Να κατονομάσει τον Υφυπουργό Εσωτερικών για κυβερνητικές πιέσεις;
Να θυμηθεί το «στρατό δημοσιογράφων», που.. έπαθαν αφυδάτωση από το γλείψιμο, όταν τα ονοματεπώνυμα δημοσιεύτηκαν εδώ και μερικές εβδομάδες από το Blog Pressmme ;
Ενώ είχε τα στοιχεία στη διάθεσή του, από το διαδίκτυο, μερικούς ακόμα τους ήξερε «είναι στελέχη του καναλιού, αναφέρει στην επιστολή» τώρα το διαπίστωσε;
Έπρεπε πρώτα να τον «φτύσει» το σύστημα που εργάζεται για να κάνει τις αποκαλύψεις, δεν είχε τηλεοπτικό βήμα;
Ποιοι είναι οι άνθρωποι των παλιών μαύρων κονδυλίων;
Τι άλλο έκανε γαργάρα;
Ακόμα αναμένω απάντηση !!!

Τώρα παρακολουθώντας την διαμάχη μεταξύ Παπαγιάννη – Χατζηνικολάου και Τριανταφυλλόπουλου διαπιστώνω Κυβερνητικές παρεμβάσεις σε όλα τα σοβαρά θέματα, θάψιμο και κουκούλωμα σκανδάλων με διαγωνισμούς στη ΔΕΗ, υποκλοπές - πρόστιμο Vodafon, εξαγορά Ολυμπιακής , με σκοπό να πάρουν κρατικές χορηγίες και διαφημίσεις και όχι μόνο.
Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή τότε τι να πούμε. Έπρεπε να απολυθεί και άλλος δημοσιογράφος για να μάθουμε κυβερνητικές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις μεγαλοεπιχειρηματιών. Μήπως θα ήταν καλύτερα να απολύεται ένας δημοσιογράφος κάθε μέρα για να βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα;
Αυτοί που «παζαρεύουν» ποια θέματα θα κάνουν γαργάρα, τι θα μαθαίνουμε και θα ακούμε κάθε μέρα, γιορτάζουν επίσης σήμερα.
Χρόνια τους Πολλά. Κείμενο από Το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου