Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ







Τεράστια ρόμπα του έχει φορέσει του Χατζηνικολάου, ο, ούτως ή άλλως, αθυρόστομος Παπαγιάννης.

Οι ανοησίες και οι "παλαιοεκδοτικοί" χειρισμοί του νεόκοπου επιχειρηματία και δήθεν, πια, δημοσιογράφου, θυμίζουν εποχές που οι παραδοσιακοί εκδότες είχαν παρεξηγήσει τον ρόλο τους και απαιτούσαν να έχουν λόγο σε όλα, από την παρέμβαση στο περιεχόμενο της εφημερίδας τους έως προκλητικούς ελέγχους στην προσωπική ζωή των δημοσιογράφων.

Για να μην παρεξηγηθούμε, να πούμε ότι σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα (είναι, π.χ., εκδότρια η... Γιάννα, τρομάρα μας!), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που έχει οδηγήσει τους σοβαρούς αναγνώστες στο διαδίκτυο και τους σινεφίλ και τους τζογαδόρους στις κυριακάτικες εκδόσεις!

Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Χατζηνικολάου, τον αποκαλούμε, πλέον, δήθεν δημοσιογράφο διότι σύμφωνα με τα βιβλία μας, έπαψε να είναι δημοσιογράφος από την ώρα που εισήλθε στο κλαμπ των εκδοτών. Θεωρητικά αυτοί οι δυο ρόλοι είναι ασυμβίβαστοι μεταξύ τους. Ε, αυτό το απέδειξε και στην πράξη ο Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ

Δυο είναι, κατά την ταπεινή μας γνώμη, τα δυο κορυφαία θέματα που έχει αποκαλύψει από χθες το βράδυ ο αδικημένος και εξοργισμένος Παπαγιάννης.

1) Το sms που του έστειλε ο Χατζηνικολάου ("Σου έχω πει εκατό φορές να μην χτυπάς τον Μάκη και τους συνεργάτες μου. Απολογούμαι συνέχεια για εσένα στους δικούς μου. Δέχομαι πιέσεις. Δεν αντέχω άλλο. Λυπάμαι πολύ για εσένα. Θα σε απολύσω") στο οποίο είναι φανερή η νοοτροπία του εκδότη να απαιτεί να ελέγχει τον συντάκτη της εφημερίδας του και παραγωγό του ραδιοφώνου του σε ένα τρίτο μέσο (το μπλογκ pressmme), ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ!

2) Το... σιωπητήριο που έπεσε στα ΜΜΕ συμφερόντων Χατζηνικολάου για το πρόστιμο αυτής της ρουφ... της VODAFONE και για την υπόθεση του Βαρδή Βαρδινογιάννη (διαβάστε τα αναλυτικά για να μην χάνουμε εδώ χρόνο, στο μπλογκ του Παπαγιάννη pressmme). Με προσωπικές του παρεμβάσεις στον απολυμένο σήμερα Παπαγιάννη, ο Χατζηνικολάου θελησε και δω να τον φιμώσει, πότε απειλώντας, πότε μυξοκλαίγοντας ("Γιάννη μην γράφεις το παραμικρό για αυτό. Μην χτυπάς εκεί. Έχουμε σχέσεις και είναι ο άνθρωπος που με βοηθάει συνεχώς. Με στηρίζει")

Και μόνο αυτά τα δυο, αν ισχύουν, (εμείς το πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια) καταρρίπτουν τον μύθο και την εικόνα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια (αδικαιολόγητα κατά την γνώμη μας) ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Και ένα τελευταίο για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Πλήρης απογοήτευση! Πού ειναι ο Μάκης, το φόβητρο των απατεώνων πολιτικών; Πού είναι ο Μάκης που είχε στήσει στον τοίχο τον Χατζηνικολάου επί ημερών ALPHA και σήμερα είναι πάλι... φίλοι;

Αλλά τί να κάνει πια ο... καημένος όταν εργάζεται σε ένα κανάλι ενός μεγάλου αρχιαπατ... του Γιώργου Κουρή, ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια στην φυλακή για πολλά θέματα και όχι μόνο για τα, σχετικά πρόσφατα, εικονικά τιμολόγια!

Από: Atakes.gr

Διαβάστε και τα σχόλια του ΜΠΟΜΠΕΡ

2 σχόλια:

  1. σχετικά με τα sms του παπαγιάνη πρέπει να είμαστε δύσπιστοι. όχι ότι υποστηρίζω τα @@ Χατζηνικολάου και ταρζάν, απλά η απελπισμένη θέση του παπαγιάνη των θθεί σε απελπισμένες ενέργειες και ίσως συκοφαντίες.

    ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ένα sms του οποίου την ανάλυση θα βρείτε εδώ : http://greekindependent.blogspot.com/2009/04/blogs.html

    το επίμαχο sms το είχε αναρτήσει ο παπαγιάνης στο pressmme εδώ http://pressmme.blogspot.com/2009/04/sms_02.html
    άλλα κατέβασε την ανάρτηση μόλις κατάλαβε την γκάφα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME TETIOUS EKDOTODHMOSIOGRAFOYS POS NA
    MHN EBAZE TELH KYKLOFORIAS STA PLOIA O
    PAYLIDHS.NTROPH GIA THN ELLADA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή