Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ο Βύρων και οι ...κουμπάροι

Εντάξει, τους κανονίσαμε και τους κουμπάρους της ΜΕΒΓΑΛ, τους δώσαμε και κατάλαβαν! 5,5 χρόνια με αναστολή έφαγαν, τους ισοπεδώσαμε, τους ξεφτιλίσαμε, τους κουρελιάσαμε το ηθικό.
Όταν είχαν πιαστεί στα πράσα, να εκβιάζουν για μερικά ψωροεκατομμύρια ευρώ, τους περάσανε βραχιόλια στα χεράκια και τα σήκωναν και ψηλά για να τα "πάρουν" οι κάμερες.
Φώναζε τότε ο Βύρων ο Μέγας "Ιδού οι χειροπέδες". Το μαχαίρι στο κόκκαλο, όποιος έχει αποδείξεις στον εισαγγελέα, οι ένοχοι θα τιμωρηθούν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, επιχείρηση καθαρά χέρια, διαφάνεια και μηδενική ανοχή.
Είχαν λουφάξει τότε όλα τα λαμόγια, ανεξαρτήτως κομματικής αποχρώσεως, σου λέει "τούτοι εδώ δεν αστειεύονται"...
Αλλά αυτό που έγινε τώρα, δεν το φαντάζονταν σε καμιά περίπτωση. Τόση σκληράδα, τέτοια απόδειξη μηδενικής επιείκιας δεν την χωρούσε ο νούς τους.
ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. Οι δυό λέξεις που διαχωρίζουν τους λεβέντες από τους ξεφτίλες, τους άντρες με παντελόνια από τους τάχα μου...
ΔΕΝ τους αθώωσαν, τους είπαν ΕΝΟΧΟΥΣ και τους καταδίκασαν σε ισόβια ΑΤΙΜΩΣΗ...
Τους απαρνήθηκαν τον αντρισμό, το τελευταίο καταφύγιο ακόμη και του χειρότερου εγκληματία. "Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες", λέει ο λαός και η τυφλή Δικαιοσύνη επέλεξε να τους βροντοφωνάξει ότι δεν έχουν σημάδι λεβεντιάς πάνω τους, ότι έχουν "πρότερο έντιμο βίο", ότι δηλαδή δεν τα άρπαζαν νωρίτερα, ήταν και μ@λ@κες δηλαδή, που όλοι έτρωγαν κι αυτοί εκεί, βράχοι ηθικής και διαφάνειας...
Και τώρα, τι θα λέει κι ο Βύρωνας; Γι αυτό σας λέω: Τους λυπήθηκα μέρες που είναι...
Από το ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου