Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Δημοτική επιχείρηση της Κομοτηνής έτοιμη να συνεργαστεί με Τουρκική Τράπεζα

Ώρα είναι και ο δήμος Κομοτηνής
να ανοίξει λογαριασμούς στην Ζiraat Βank

H νεοσύστατη επιχείρηση εθελοντισμού νέας γενιάς και κοινωνικής επένδυσης κάνει λόγο για προσφορές επιτοκίων προκειμένου να επιλέξει τις οικονομικές της συναλλαγές και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εξεύρεση του τραπεζικού καταστήματος που θα συνεργαστεί η νεοσύστατη δημοτική επιχείρηση εθελοντισμού νέας γενιάς και κοινωνικής επένδυσης πραγματικά προκαλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αφού απευθύνεται σε 16 συνολικά καταστήματα Τραπεζών της Κομοτηνής και ανάμεσά τους και στην τουρκική Ziraat Bank, εκφράζοντας την επιθυμία της να συνεργαστεί με το κατάστημα που θα της διασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές σχετικά με τα επιτόκια ταμιευτηρίου και γενικά το φάσμα των χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Την επιστολή υπογράφει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μουρτίδης που προφανώς δεν κατανόησε τι ασκούς του Αιόλου και τι πονοκέφαλο θα δημιουργήσει στην δημοτική αρχή που θα είναι πράγματι πολύ τραβηγμένο να την δούμε να μεταφέρει τον όγκο των συναλλαγών της στην τουρκική Ζιraat Bank που και για λόγους γοήτρου και για χίλιες άλλες δυο σκοπιμότητες θα ήταν η πρώτη που θα έδινε την πιο ενδιαφέρουσα προσφορά για να προσελκύσει τον Δήμο Κομοτηνής και το πουγκί του ξεκινώντας γιατί όχι με μια τέτοια έρευνα αγοράς της συγκεκριμένης μη κερδοσκοπικής επιχείρησης.
Το έγγραφο από μόνο του προκαλεί!
Ώρα είναι και ο δήμος Κομοτηνής να ανοίξει λογαριασμούς στην Ζιraat Βank!!!
Αν λάβει κάνεις υπ’ όψη του ότι τράπεζες με ιστορία στάθηκαν στον δήμο Κομοτηνής με χορηγίες τους σε Ελευθέρια κι άλλες εκδηλώσεις και τώρα εξομοιώνονται με την τουρκική τράπεζα που άνοιξε χθες για τους γνωστούς λόγους. Ελπίζουμε μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος να μην γίνουμε μάντεις κακών.
Πηγή
Η θράκη δεν παίζεται σε οικονομικές προσφορές
Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει συναίσθηση της πραγματικότητας στους "άρχοντες" και τους "υπεύθυνους" της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Κομοτηνή. Δεν γνωρίζω εάν κρίνουν σοφό να αντιμετωπίζουν ΜΟΝΟ με οικονομικούς όρους τις ό,ποιες τραπεζικές συνδιαλλαγές έχουν και να αγνοούν την σκοπιμότητα ίδρυσης της συγκεκριμένης τράπεζας. Οι ίδιοι, ως κάτοικοι της περιοχής έχουν βιώσει και βιώνουν τις ιδιαιτερότητές και τις δυσκολίες που υπάρχουν και συνεχώς αναπτύσσονται με την δράση του Τουρκικού Προξενείου.
Άραγε, πως αισθάνονται όταν γνωρίζουν (γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζουν) πως οι τραπεζικές καταθέσεις των δημοτικών επιχειρήσεων θα πριμοδοτούν την δράση των πρακτόρων που αναπτύσσονται στην Θράκη;...
Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μία παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών ή του υπουργείου Εξωτερικών, αν βέβαια τα δύο αυτά υπουργεία συνεχίζουν να υφίστανται, γιατί πέρα από τα πανηγυράκια και τις δεξιώσεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να εργαστούν και αυτοί που έχουν οριστεί ως φύλακες των πλέον ευαίσθητων εθνικών θεμάτων.
Η Θράκη, αγαπητοί κύριοι, δεν μπορεί να "παίζεται" σε τόκους και σε επιτόκια, σε προσφορές οικονομικού χαρακτήρα και σε δοσοληψίες με τουρκικές υπηρεσίες. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό πριν αρχίσουν διάφορα όργανα, των οποίων την "μουσική" εσείς θα έχετε πληρωμένη...
Και για όσους από εσάς δεν κατάλαβαν κι επειδή σας είναι γνωστή η ιστορία του Ιούδα, να σας θυμίσω πως για "30 αργύρια" πρόδωσε τον Χριστό...

1 σχόλιο: