Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟ MEGA ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ...!

Φαίνεται πως κάποιοι ξεχνούν ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες που χρησιμοποιούν, χωρίς νόμιμες άδειες, είναι περιουσία του Ελληνικού λαού! Και ως εκ τούτου ο λαός απαιτεί από όλους αυτούς που γίνονται διάσημοι, πλουτίζουν και αναθέτουν στον εαυτό τους κατά καιρούς το ρόλο του εθνικού (αλάνθαστου) κριτή των πάντων, ο λαός λοιπόν απαιτεί από τύπους σαν τον Πρετεντέρη να τον Σέβονται!!...


Είναι τόσο πολύ γελοία και απροκάλυπτη η προσπάθεια του εν λόγω τηλεστάρ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του κουρασμένου και τον κουρασμένο προσωπικά, που δημιουργεί αρκετές φορές εκτός από γέλια, θυμό και οργή!!


Στημένες δημοσκοπήσεις, κομμένες και ραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν την εντύπωση ότι η κατάσταση ελέγχεται από το κυβερνών κόμμα και ώστε η απέχθεια του λαού γι αυτούς να μετριάζεται και μάλιστα με τρόπους που αγγίζουν τα όρια του Θαύματος, να μετατρέπεται σε συμπάθεια και κυρίως σε Καταλληλότητα (!!)


Όμως όλα τα θαύματα κρατάνε λίγο!! Και όποτε δοθεί η ευκαιρία στον Ελληνικό λαό θα εκφράσει τα αληθινά και ειλικρινή συναισθήματά του για τον κουρασμένο και τη σπείρα του, κάνοντας αρχή από τις ευρωεκλογές!!
Μέχρι τότε το μόνο που καταφέρνουν αυτοί που επί αδράς αμοιβής εμφανίζουν σα μόνο σωτήρα τον καταθλιπτικό ηγέτη της Ραφήνας, αυτοί που εφευρίσκουν πότε κάποιον Τσίπρα και τον προικοδοτούν με ποσοστά 20% (!!!) και πότε κάποιους Οικολόγους (!!!???) που τους εμφανίζουν με ποσοστά κοντά στο 6% (!!!!),είναι όχι φυσικά να ανακόπτουν την πορεία του Παπανδρέου προς την εξουσία, αλλά μάλλον να τον κάνουν πιο συμπαθή στο λαό και να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην αυτοδυναμία!!!


Ας μην ξεχνάμε, και μάλλον στο Μαξίμου το ξεχνάνε, ότι η πορεία ανάκαμψης του Παπανδρέου ξεκίνησε από την απέχθεια του κόσμου ,στην προκλητική στήριξη που προσέφερε το ίδιο σύστημα μέσων ενημέρωσης ,στον εσωκομματικό του αντίπαλο Ε. Βενιζέλο. Και τότε έβγαζαν άχρηστο το Γιώργο και το Βενιζέλο τόσο κατάλληλο όσο και ο...Ελευθέριος Βενιζέλος για να κυβερνήσει τη χώρα, με αποτέλεσμα ο Βενιζέλος να υποστεί ταπεινωτική ήττα!! Αν αυτό επιδιώκουν και τώρα τα σαΐνια του Μαξίμου, είναι σε πολύ καλό δρόμο!!


Blackmail blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου