Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΤΗΛΕΡΕΖΙΛΙΑ, ΤΗΛΕΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΤΗΛΕΤΙΠΟΤΑΔΕΣ

Τυμβωρύχοι. Τηλεσκουπίδια. Τηλετιποτάδες όλοι αυτοί που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και εμέσουν. Εμέσουν αντί να σιωπούν. Κάνουν ήρωα ένα άρρωστο παιδί. Το κάνουν ήρωα στα μάτια εκείνων που είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο, που είναι το ίδιο άρρωστα τα παιδιά αυτά και χρειάζονται ειδική φροντίδα και προσοχή από οικογένεια και κράτος. Και αντί να κάνουν μόκο, βγαίνουν και υστερικά φωνάζοντας, ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη εκτέλεση. Για να ξαναβγούν όταν ξανασυμβεί (ο Θεός να βάλει το χέρι Του) να το παίζουν ειδικοί, να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για ίδιον όφελος, για να μοστράρουν φάτσα κάρτα πάντα στην τηλετύφλωση, και να τους ροχαλιάζει ο κόσμος.

Τα τηλερεζίλια, οι τηλεκαθηγητάδες της πλάκας και της φάπας, οι τηλεάρρωστοι δεν σέβονται τίποτα. Τα τηλεθρασίμια που δεν κοιτά
ζουν να φτιάξουν τον εαυτό τους, την οικογένεια τους, μιλάνε για το νεκρό άρρωστο παιδί και σκυλεύουν πάνω στο πτώμα του, καθυβρίζοντας με αυτά που λένε μια οικογένεια ομογενών που ήρθαν καταδιωκόμενοι στη μητέρα-Πατρίδα (που να ήξεραν οι άνθρωποι ότι θα ζούσαν χειρότερες καταστάσεις) για να συναντήσουν τον ρατσισμό σε όλη του τη χυδαιότητα υπό το πρόσχημα των μυθευμάτων-πορισμάτων τηλεάρρωστων τηλε-ειδημόνων του τύπου που ήταν η οικογένεια, που ήταν ο πατέρας που ήταν άφαντος, που ήταν το οικογενειακό δέσιμο κλπ., λες και οι ίδιοι τους ήταν παρόντες για να ξέρουν τί συνέβαινε!!!. Λες και οι δικές τους οικογένειες είναι τα πρότυπα για να κρίνουν όποιον έχει τη δυστυχία να πέσει στο στόμα τους. Τυχάρπαστα τηλεμικρόβια που μας έχουν πνίξει στη μπόχα με τη σαπίλα του μυαλού τους. Αυτοί που θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί αν, ό μη γένοιτο, συμβεί κάτι παρόμοιο.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου