Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

AMERO ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ


AMERO. Είναι η νέα λέξη που σε πολύ λίγο διάστημα από σήμερα, λόγω και των γεωπολιτικών αλλαγών που έρχονται και πιέζουν τροματικά το διεθνές οικονομικό προσκήνιο -και κυρίως στο παρασκήνιο-, θα μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο της παγκόσμιας κοινότητας. Λαοί και έθνη θα μάθουν να την λένε. Να την προφέρουν. Να συναλλάσονται οικονομικά με το νέο παγκόσμιο νόμισμα. Το Amero. Είναι το νέο παγκόσμιο νόμισμα που έρχεται με γοργούς ρυθμούς, όπως αποκαλύπτει το Greek American News Agency σε πρώτη πανελλήνια δημοσιογραφική έρευνα με μια σειρά αποκαλυπτικών στοιχείων. Είναι το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ζητά εναγωνίως η Κίνα στην οποία οι ΗΠΑ χρωστούν 2.5 τρισεκατομμύρια, ενώ το συνολικό εξωτερικό χρέος της υπερδύναμης προς στιγμήν ξεπερνά το ιλιγγιώδες ποσό των 11 τρισεκατομμύριων.

Η διεθνής οικονομική κρίση πίσω από την οποία είχε δημιουργηθεί ένα άγραφος μυστικός οικονομικός κώδικας ήταν η μήτρα που γεννήσε το νέο παγκόσμιο παιδί της υπερδύναμης μέσω του οποίου προσδοκά να επανακτήσει τα ηνία της παγκόσμιας πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής κυριαρχίας... Ένας μεγάλος μυστικός κώδικας, τον οποίο γνώριζαν, όπως θα δούμε μόνον οι ισχυροί του πλανήτη... Ένας κώδικας γύρω από τον οποίο ενώ παραδόξως όλα όσα θα σας αποκαλύψουμε γίνονταν, όχι σε μυστικές και κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις, όπως έχουμε συνηθίσει ακολουθώντας τα μονοπάτια της μέχρι πρότινος γνωστής πεπατημένης οδού της συνωμοσιολογίας, αλλά την οδό της ελεγχόμενης δημοσ
ιότητας.

Τα όσα σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μέσα από αυτή την έρευνα, όπως θα δείτε, αποτελούν κοινό «μυστικό» τριών χωρών! Ένα μυστικό, ο κώδικας του οποίου ήταν γνωστός μόνο σε λίγους... Εκείνους που γνώριζαν πως κάτι έρχεται σχεδόν από τα τέλη του 2005, όπου άρχισε να γίνεται συζήτηση για πρώτη φορά για την οικονομική ύφεση-την οποία πεισματικά αρνούταν μέχρι πρότινος ο οικτρά απελθών αποτυχημένος για την διεθνή πολιτική κοινότητα, αλλά εν πολλοίς πετυχημένος για αυτούς που ήξεραν το «μυστικό», αμερικανός πρόεδρος G.Bush.

Αυτή η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν απλά αποτέλεσμα της αποτυχίας του υπερκορεσμένου φιλελεύθερου οικονομικό πολιτικού συστήματος που εγκαθίδρυσε ο βασιλιάς και μεγάλος πρωταγωνιστής, το αμερικάνικο δολάριο, αλλά μια μάλλον πολύ καλά στημένη επιχείρηση που θα μοιάζει ως αναγκαία και επιβεβλημένη λύση, η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα. Η μετάβαση στο νέο παγκόσμιο νόμισμα... Η μόνη λύση έμοιαζε για πολλούς που γνώριζαν -ίσως γιατί έτσι είχε σχεδιαστεί - είναι η μετάβαση σε ένα νέο ισχυρότερο, σχεδόν διπλής αξίας νόμισμα του σημερινού δολαρίου! Ο τοκετός αυτής της γέννας δεν μπορούσε να είναι χωρίς τις απαραίτητες ωδύνες. Κάθε τοκετός έχει τις δικές του ωδύνες... Το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ίσως και εντός της προσεχούς διετίας να ανακοινωθεί, αν όχι νωρίτερα, είναι πλέον, όπως θα δείτε και θα διαπιστώσετε, καθοδόν... Στόχος είναι καταρχήν η αντιμετώπιση του euro, το οποίο παραμένει το πλέον σκληρό νόμισμα έναντι του δολαρίου.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
Ακόμη περισσότερα εδώ, εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου