Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Το θέμα αφορά στον εξοργισμένο πατέρα που πριν ένα μήνα έστειλε εξώδικο στο νοσοκομείο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.


Αποκορύφωμα της απάτης τους είναι η πρόσφατη αναφορά που υπέβαλαν στην αστυνομία και στην οποία κατηγορούν τον πατέρα ότι προκάλεσε επεισόδια στο νοσοκομείο.


Αυτοί, μια μεγάλη και εύρωστη επιχείρηση, συκοφαντούν έναν πελάτη τους επειδή ζήτησε εξηγήσεις.


Εξηγήσεις που όχι μόνο δεν του δώσανε αλλά τον ορμήξανε κι από πάνω, τα καθάρματα αυτά!


Το ζητούμενο για τον άθλιο Αποστολόπουλο και το μεγάλο Διαβαλκανικό κέντρο υγείας του, είναι ότι οι τύποι αυτοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να επιχειρήσουν μια απλή συννενόηση μαζί του αλλά έκαναν την γνωστή παπαριά. Παράταξαν ένα τοίχος από ηλίθιους δικηγόρους απέναντι στον πατέρα και τον βομβαρδίζουν με ψευτιές.


Κράτος εν κράτει, το Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονίκη. Τούτοι οι φραγκοφονιάδες τα έχουν φαίνεται τόσο καλά με το σύστημα εξουσίας του βαρύμαγκα του Μαρκογιαννάκη που μπορούν και κάνουν... ντιλίβερι τους μπάτσους.


Του έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι του για να τον εκφοβίσουν. Ο ίδιος ο υποδιοικητής του τμήματος Θέρμης χτύπησε την πόρτα του για να... ρωτήσει (και καλά!) την άποψή του για μια μηνυτήριο αναφορά που υπέβαλλε το Διαβαλκανικό και στην οποία τον κατηγορούν ότι ήταν... υβριστικός ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ εντός του νοσοκομείου.


Ακόμα, όμως, και αν έγιναν έτσι τα πράγματα (που δεν έγιναν!) πώς εξηγείται για ένα τόσο ασήμαντο θέμα να έρχεται στο σπίτι σου ολόκληρος υποδιοικητής για να σε ρωτήσει; Είμαι καχύποπτος ή απλώς έδρασαν τα κολλητιλίκια και οι προσωπικές σχέσεις με τους μπάτσους με στόχο την τρομοκράτηση ενός πολίτη; Γύρω μας σφυρίζουν σφαίρες και ληστεύουν τα πάντα και αυτοί ασχολούνται με... υβριστικές συμπεριφορές;


Διαδώστε το παιδιά, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄ αυτούς, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.


Διαβάστε τι λένε μανάδες για τους άθλιους στο Διαβαλκανικό στην ιστοσελίδα parents.gr για να φρίξετε και να παλαβώσετε!


Δεν μπορούσαν να διαγνώσουν ουρολοίμωξη οι ανίκανοι!


Σε μια άλλη περίπτωση την έγδαραν στις χρεώσεις, ενώ έναν άλλον ανθρωπάκο με καρκίνο στο παχύ έντερο κόντεψαν να τον πεθάνουν πριν την ώρα του και σώθηκε όταν τον μετέφεραν στο Θεαγένειο.


Διαδώστε το, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄ αυτούς τους αλήτες, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.


Με κάθε αυστηρότητα και σοβαρότητα: Τιμωρήστε τους με την αποχή σας. Είναι απατεώνες!


Bomber

16 σχόλια:

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΗΚΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.ΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΛΙΝΗΚΗ Ή ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χειρότερο από δημόσιο νοσοκομείο έχει καταντήσει. Δεν ξέρω για ποιον λόγο νομίζεις ότι όσοι πάνε εκεί τα φυσάνε. Μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας. Μπήκα με ασφάλεια ΙΚΑ, λάθος μεγάλο!!! Ευχή και κατάρα, μακριά από το Διαβαλκανικό, οι νοσοκόμες είναι απότομες, αγενείς και μπορούν να σου προκαλέσουν πρόβλημα να τρέχεις μια ζωή! Ακόμα το πληρώνω..

      Διαγραφή
  2. Αναζητούσε λέει ασθενείς από... Βαλκάνια και παπαριές! Ο στόχος αυτού του απατ... ήταν, ΕΞΑΡΧΗΣ, να τα πάρει από το ελληνικό Δημόσιο με την "βροχή" των παραπεμπτικών από επίορκους γιατρούς για δήθεν ανάγκη δήθεν εξειδικευμένων εξετάσεων στο μεγάααλο ιατρικό του κέντρο (το οποίο δεν έχει καν μονάδα εντατικής θεραπείας και στέλνει όλα τα σοβαρά περιστατικά άμεσα στο Ιπποκράτειο). Τώρα που λόγω κρίσης έκλεισε η κάνουλα και μηχανογραφήθηκαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι παραπεμπτικές στα έξω νοσοκομεία, ώστε να φοβάται πια ο αλήτης γιατρός να του στέλνει υπερχρεωμένες εξετάσεις, δεν έχει έσοδα και το βάζει λουκέτο. Αρκετά έφαγε και να ξέρατε πόσα έχει καταθέσεις στην Ελβετία, ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό κεντρο εχει μονάδα εντατικης νεογνων στον 2ο οροφο.Σταματηστε να παραπλανείτε το κόσμο με πραγματα που δε ισχυουν,μπορει ο καθενας να το διασταυρωσει αυτο.οσο για το λουκετο που βαζει αν παρακολουθεις εστω και λιγο τα ιατρικα νεα θα ειχες ακουσει οτι μολις εφεραν στην Β.ελλαδα το μοναδικο μηχανιμα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ da vinci ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΟ,το εδειξαν ολα τα καναλια.Δεν νομιζω λοιπον πως αν εκλεινε θα εκανε τετοιες επενδυσεις.Η μοναδικη κλινηκη σε ολη την Β.Ελλαδα που εχει τετοιο μηχανιμα.Μακραν η ποιο αρτια εξοπλισμενη κλινικη.Με μετρο η προπαγανδα λοιπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μοναδα εντατικης ενηλικων στο μειον ενα εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ .ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ 9ο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO.
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή δούλεψα 1,5 μήνα εκεί μέσα μπορώ να διαβεβαιώσω από επαγγελματική σκοπιά ότι οι άνθρωποι είναι όπως το αναφέρουν οι περισσότεροι. Τυχοδιώκτες και σκέτοι businessman που δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νέους που δουλεύουν εκεί. Προσωπικά, έστησαν μια ολόκληρη ιστορία ώστε να με βγάλουν από τη θέση αυτή με το επιχείρημα ότι επειδή δεν είχα αναγνώριση πτυχίου δεν θα μπορούσα να υπογράψω τις ..."συμβάσεις κλινικών". Γεγονός απόλυτα ψευδές αφού ο ίδιος διευθυντής προσωπικού με είχε δεχθεί αρχικά και κοίταξε τα πτυχία. Επιπλέον, όλοι μπαίνουν με γνωριμίες εκεί (και εγώ έτσι μπήκα), οπότε ας αφήσουν κάποιοι τα σχόλια περί εξειδικευμένου προσωπικού. Για το επίπεδο συναδελφοσύνης ούτε λόγος, αφού είχα σχέσεις μόνο με έναν γιατρό σε διπλανή αίθουσα...

    Ειλικρινά, χαίρομαι που θα κλείσει και όλοι μαζί πολιτικό προσωπικό, αλύτες βουλευτές και τσιράκια ψευδοεπιχειρηματίες που απομυζούν το Ελληνικό δημόσιο και κάνουν business με χρήμα άλλων, να πάνε στον αγύριστο. Θα έρθουν οι πραγματικοί Έλληνες και τότε θα δούμε και μπιζβες αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλέφτες , απατεώνες, λωποδύτες, άνανδρους, μαυραγορίτες, δολοφόνους ψυχών και ανθρώπων. Χρεώνουν όσος θέλουν, δεν μπορείς να βρεις πουθενά τις χρεώσεις των υπηρεσιών τους, το μόνο που μπορείς να μάθεις είναι πόσο στοιχίζει το κρεβάτι ανά μέρα. Οι γιατροί ζητάνε έξτρα χρήματα εμψυχρό χωρίς να ντρέπονται και χωρίς καμία απόδειξη (και άντε να μην τα δώσεις αφού η ζωή σου εκεί τη στιγμή εξαρτάτε από αυτούς). Τα έχουν κάνει πλακάκια με όλο το σύστημα, λαδώνουν από ασφαλιστικά ταμεία μέχρι υπουργούς και δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου πουθενά. Προσπαθώ εδώ και μήνες να μάθω πόσο στοίχισαν οι εξετάσει τα φάρμακα και οι μαγνητικές που έκανα αλλά δεν μπορώ να το πουθενά, δεν δίνουν τέτοια κατάσταση λέει παρά μόνο το συνολικό ποσό πληρωμής στο τέλος, και με στέλνουν στα δικαστήρια να βρω το δίκιο μου.
    Το μόνο που με έκαναν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζει κανεις ποιος ειναι διευθυντής στην παιδιατρική κλινικη του διαβαλκανικου Θεσσαλονικκης?

      Διαγραφή
    2. Τυχερός! Εγώ μπήκα για ένα καλό και βγήκα με 2 κακά. Κι ο γιατρός, αδιάφορος, δεν ήρθε να με δει ούτε μια φορά κι ας είχα σοβαρούς λόγους να το κάνει.

      Διαγραφή
  9. Εγω πηγα στο διαβαλκανικο για μια απλη διανοιξη σε ενα πρησμενο σπυρακι, και μου ζητησαν 140€!!!! Φυσικα εφυγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραλίγο να οδηγήσουν παιδάκι 1,5 χρονών σε λοίμωξη των νεφρών κατόπιν ηλιθιότητας παιδοχειρούργου Ιατρού, καθώς δεν χρησιμοποιήσε καθετήρα κατόπιν εγχείρησης στο ουροποιητικό σύστημα. Το παιδάκι αναγκάστηκε να προσκομιστεί σε δημόσιο νοσοκομείο και να ξαναυποβληθεί σε διαδικασία χειρουργείου μέσα σε ένα 48. Απλά απαράδεκτο το κέντρο, και πολύ περισσότερο ο συγκεκριμένος ανίκανος παιδοχειρούργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γέννησα στο διαβαλκανικό το 2013.έφτασα ξημερώματα με σπασμένα νερά και αιμορραγία. Καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής μου με είχαν πάρει τηλ.3 φορές για να με ρωτήσουν πώς αισθάνομαι και να με καθυσηχασουν οτι είναι έτοιμοι και με περιμένουν. Όταν έφτασα 2τραυματιοφορης με σήκωσαν αγκαλιά και με μετέφεραν με φοριο στα χειρουργεία. Εκεί με περίμενε ο γιατρός μου με μια ομάδα 7 ατόμων. Με καλημερισαν και μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά καθότι και πρωτότοκος. Γέννησα φυσιολογικά σε λίγες ώρες. Αφού πήγα στο δωμάτιό μου 3κλινο με βοήθησαν πάρα πολύ με τον θηλασμό. Φοβόμουν ότι θα φύγω και δεν θα μπορούσα να ταισω το μωράκι μου. Το είχα βάλει αποκλειστικό θηλασμό (συμβουλή του γιατρού μου ). 2 βράδια ερχόταν η μαία στο δωμάτιο μου και με βοηθούσε την τελευταία μέρα ήρθαν με μεγάλο μηχάνημα (θήλαστρο )και με την βοήθεια τους καταφέραμε να ανοίξουν οι θηλες μου για να μπορέσει να τραβήξει το μωράκι πιο εύκολα. Ήταν όλοι άψογοι. Τα χρήματα που έδωσα 900:κλινική 1000:γιατρός 150:αναισθησιολογος. Και 15+15:οι 2 καρδιοτοκογραφοι. ΥΓ:όταν κάτι σας ενοχλεί να λέτε τι ακριβώς είναι. Και όχι για το πως ήρθε η αστυνομία στο σπίτι σας. Γιατί απο οτι κατάλαβα αυτό ενόχλησε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2013 μπήκα κι εγώ εκεί και μου φαίνονταν σαν ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Τώρα πια δεν έχει καμία σχέση!!! Κι όπως προείπα σε άλλον συμπολίτη, να εύχεσαι να μη χρειαστεί να μπεις εκεί,για κανέναν λόγο!!!

      Διαγραφή