Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Μηντιακός εξαγνισμός ή πως θα ξαναδείτε τον (κάθε) Βουλγαράκη υπουργό μετά από μια δεκαετία

Άλλη μια τεράστια "επιτυχία" της εφημερίδας "Το Βήμα" σήμερα. Άλλη μια συνέντευξη Βουλγαράκη. Μετά από αυτή με την οποία ζητούσε συγνώμη για το lifestyle βίο του ["Το Βήμα", 18 Ιαν. 2009], χθες μας έδωσε τα φώτα του ως καθ' ύλην αρμόδιος, για τις συναλλαγές που γίνονται στις άγονες γραμμές ["Το Βήμα", 12 Απρ. 2009].

Εργολαβία έχουν αναλάβει κάποια συγκεκριμένα μέσα το μηντιακό εξαγνισμό του offshore, estate agent, νόμιμου και ηθικού πρώην (και μέλλοντα) υπουργού. Δίνοντας του βήμα να απολογείται μεν, αλλά για λάθος λόγους, σίγουρα όχι για το γεγονός ότι η προσωπική του περιουσία αυξήθηκε κατά εκατομμύρια ευρώ, ξεπουλώντας δημόσια περιουσία (στην πρώτη περίπτωση). Δίνοντάς του βήμα να λέει ότι πάντα τα ίδια γίνονταν, οπότε δεν τρέχει και τίποτα βρε αδερφέ (σήμερα).

Ταυτόχρονα, μέσα από την εκπομπή του Χασαπόπουλου στο MEGA, ο Βουλγαράκης έδινε χθες το πρωί συμβουλές για την υποκρισία στην ελληνική κοινωνία! Cocktail Βουλγαράκη λοιπόν, overdose στο τζάνκι τον τηλεθεατή και αναγνώστη. Μέχρι να νιώσει στερητικό σύνδρομο, οπότε φυσιολογικά θα τον ξαναδεί υπουργό σε καμιά δεκαετία. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Σάββα Τσιτουρίδη, ο οποίος είχε απομακρυνθεί για σκάνδαλο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μόνο για να επανέλθει και να μοιραστεί τα χρήματα των ταμείων με τους κουμπάρους του, μέσω τον δομημένων, επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Από: kavatza.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου