Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ο Αποστολόπουλος επικεφαλής στο ΕΥΡΩψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ?

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόμμα των κουμπάρων είναι ο ΛΑΟΣ. O πρόεδρός του κ. Γ. Καρατζαφέρης έχει κάνει ως τώρα- κατά δήλωσή του- 120 κουμπαριές και έχει περί τα 80 βαφτιστήρια, λίγο περισσότερα δηλαδή από τον κ. Κ. Μητσοτάκη. (Ε όχι και κάτι λιγότερα από τον Μητσοτάκη? Τι μακακίες είναι αυτές. Ο επίτιμος έχει πάνω από δυο χιλιάδες. ΕΚΑΤΟ ζωες να ζήσει ο χέρι-χερις δεν μπορεί να τον φτάσει.)


Και το σημαντικότερο: στο κόμμα επτά στους δέκα είναι κουμπάροι μεταξύ τους. Πώς γίνεται αυτό; Έχει βαφτίσει το τέταρτο παιδί του βουλευτή Λάρισας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος κ. Αστ. Ροντούλη, (αυτού που «άρπαζε» τα λεφτά από τα στελέχη του;) έχει παντρέψει τον κ. Αθ. Πλεύρη, βουλευτή ΑΔ Αθηνών, και δηλώνει πρόθυμος, όταν έλθει η ώρα, να του βαφτίσει και το παιδί του. Στις 14 Ιουνίου πρόκειται να βαφτίσει τον υιό τού «Βig Μac», όπως αποκαλεί τον κ. Μάκη Βορίδη, του («φοιτητή» με το τσεκούρι;) στις 22 Ιουνίου πρόκειται να παντρέψει τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη με την κυρία Ευγενία Μανωλίδου, (ακόμα ο μπουμπουκος δεν έχει δώσει απάντηση πόθεν εσχες τόσα λεφτά για τις τηλε-πωλησεις?) υπό τον όρο ότι ο βουλευτής του στη ΒΔ Αθηνών δεν θα δεξιωθεί τους χιλίους και πλέον καλεσμένους του αλλά θα καταθέσει 5.000 ευρώ στο ταμείο κατά της φτώχειας. Άλλα 5.000 ευρώ θα καταθέσει και ο πρόεδρος του κόμματος για να μην κάνει, εν μέσω οικονομικής κρίσεως, ακριβό γαμήλιο δώρο στον βουλευτή του.


O πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει παντρέψει καμιά δεκαριά κόρες προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών, έχει βαφτίσει τα παιδιά αρκετών περιφερειακών στελεχών του, δίνοντας τους ονόματα όπως«Ελλάδα»,«Ελευθερία», «Νίκη» Πόσο στοιχίζουν 80 βαφτιστήρια
Τόσο πολλές κουμπαριές ουδέποτε υπήρξαν σε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα. (ποιός μακακας τα λέει αυτά?) Το παραδέχεται και ο ίδιος, δηλώνοντας υπερηφάνως: «Το κόμμα είναι οικογενειακό. Είμαστε μια αληθινή οικογένεια και οι κουμπαριές το δένουν» (ξέχασε μόνο να πει πόσοι από αυτούς τους κουμπάρους του τον έχουν «φτύσει» και έχουν φύγει.) . Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω στον πρόεδρο, κυρίως τώρα το Πάσχα, με τις λαμπάδες που φροντίζει να αποστέλλει εγκαίρως και στα 80 βαφτιστήρια του (αν και ο ίδιος λέει: «Για τα δώρα στα βαφτιστήρια φροντίζει το τηλεοπτικό μου κανάλι» ), αλλά οι κουμπαριές τού φέρνουν φίλους και ψήφους.


Και θεωρεί αμέλειά του που δεν πρόλαβε να βαφτίσει και το παιδί του κ. Κ. Βελόπουλου , βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης (του άλλου τηλεπωλητη) και τον πρόλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ι. Ιωαννίδης,( Μόνο αλαξοκ….. δεν έχουν κάνει) αλλά στη Θεσσαλονίκη με τις κουμπαριές και την πολιτική που ακολουθεί εκεί έφθασε στο 7,5%, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζει στους κομματικούς του αντιπάλους. Ο κ. Κ. Αϊβαλιώτης, βουλευτής της Β΄ Αθηνών,( ο «αστράτευτος;»)πρώην υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπεύθυνος για την Άμυνα και την Εξωτερική Πολιτική, έχει κουμπαριά με τον κ. Βαΐτση Αποστολάτο, βουλευτή ΑΔ Πειραιώς,

Για τις ευρωεκλογές ο κ. Καρατζαφέρης συγκάλεσε προσφάτως σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Και εκεί που και οι εννέα βουλευτές περίμεναν να τους ανακοινώσει ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, ο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙΣ τους ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι ο ίδιος επικεφαλής, όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, Έπεσαν εν συνεχεία μερικά ονόματα κουμπάρων στο τραπέζι για να είναι επικεφαλής, όπως του κ. Πλεύρη ή του μέλλοντος κουμπάρου του κ. Μ. Βορίδη, πλην όμως ο κ. Καρατζαφέρης «κράτησε» τις υποψηφιότητές τους για αργότερα. (περίμενε να κλείσουν τα «οικονομικά» παζάρια) Επίτηδες ορισμένα μέλη της ΚΟ πρότειναν τον κ. Βορίδη, ίσως για να «διαψεύσουν» το φλερτ που λέγεται ότι ΕΓΙΝΕ από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να προσχωρήσει στη γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο κ. Βορίδης, όταν ακούει κάτι τέτοιο, απλώς χαμογελά. (Ωραία πράγματα)


Ένας άλλος μελλοντικός του κουμπάρος, ο κ. Βελόπουλος, επιθυμεί και αυτός να δοκιμάσει την υποψηφιότητά του στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το ζητεί δημοσίως αλλά απάντηση από τον κ. Καρατζαφέρη δεν παίρνει, αφού για τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος έχει άλλους λογαριασμούς:

Ο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙΣ την Μ. Τετάρτη στο Αγαθονήσι πρότεινε να υιοθετήσει και τους 150 κατοίκους του ακριτικού νησιού. Δεν έγινε γνωστό αν το δέχτηκαν, αλλά ο χέρι-χερις ο οποίος ισχυρίζεται ότι συγκυβερνά με τη ΝΔ, τους ανακοίνωσε ότι κάθε μήνα θα μισθώνει ένα ελικόπτερο, θα το γεμίζει με γιατρούς (ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ; Είναι μέσα στην συμφωνία;)και θα το στέλνει μαζί με έναν βουλευτή για να φροντίσουν την υγεία των ακριτών του Αγαθονησίου...

Ίχνος

Διαβάστε κι αυτό: ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και SIEMENS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου