Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ, ΠΑΛΙ, ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ !...

Τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο βρήκε να φέρει στην Αθήνα ο κ. Καραμανλής, προκειμένου να περάσει το προφίλ του ευρωπαϊστή και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πολίτη για τις ευρωεκλογές.

Ο Πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής κ. Μπαρόζο είναι ο πιο αντιδημοφιλής – αυτή τη στιγμή – ευρωπαίος πολιτικός, καθώς επικρίνεται, όχι μόνο ως εκπρόσω-πος της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής ιδεολογίας, αλλά και ως ο προεδρεύων με τα περισσότερα λάθη και αποτυχίες, τα οποία είναι αντανάκλαση των περιορισμένων δυνατοτήτων που διαθέτει !

΄Ηδη έχει δημιουργηθεί «ειδικό κίνημα» εναντίον της επανεκλογής του κ. Μπαρόζο και το χαρακτηριστικό είναι, πως περιλαμβάνει δυνάμεις και πολιτικούς απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα, ακόμα και από το χώρο της ευρωπαϊκής δεξιάς.

Η άγαρμπη κίνηση του κ. Καραμανλή, καθώς και η προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση του πορτογάλου πολιτικού, τόσο από τον Πρόεδρο της Βουλής, (του έδωσε το χρυσό μετάλλιο του ελληνικού κοινοβουλίου), όσο και από τον Δήμο Αθηναίων, (του χάρισε το χρυσό κλειδί της πόλης), που τον τίμησαν λες κι έχει κάνει κάτι το σημαντικό για τη χώρα μας, έδωσαν την ευκαιρία στα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν «πολιτικό παιχνίδι» σ΄ ένα πρόσφορο γι αυτά γήπεδο !

Αν στόχος του κ. Καραμανλή, ήταν η αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, με την επικάλυψη των εξελίξεων στα σκάνδαλα και την εσωτερική πολιτική, τότε η επίσκεψη του κ. Μπαρόζο ήταν μια ατυχής εξέλιξη, που μάλλον χειρότερα έκανε τα πράγματα για τη Ν.Δ. κι όχι καλύτερα…

Υ.Γ. …Η ισοφάριση της γκάφας, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, μόνο με μια, αντίστοιχη, πρόσκληση προς τον …Αλμούνια, θα μπορούσε να επέλθει !...

Λογοπλοκίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου