Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ορθοπεδικός «μαϊμού» στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων!

Φοιτώντας μόνο ένα έτος στην Ιατρική και προσκομίζοντας πλαστά πτυχία, εργαζόταν για μια πενταετία ως… «γιατρός!»
Tην πρακτική του «ό,τι δηλώσεις είσαι», φαίνεται πως ακολούθησε για σχεδόν μια πενταετία ένας ειδικευόμενος «γιατρός-μαϊμού» o οποίος μέχρι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιώντας πλαστούς τίτλους σπουδών, κατάφερνε να εξαπατά τους πάντες και να εργάζεται εδώ και τρία χρόνια, ως ειδικευόμενος ορθοπεδικός στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα»!!!


Όλα τα παραπάνω, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν τόσο η Διοίκηση του εν λόγω Νοσοκομείου, που αμέσως απέπεμψε τον απατεώνα-«γιατρό», όσο και η Διοικητική Διευθύντρια του Ιδρύματος, αλλά και ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, οι οποίοι επιλήφθηκαν αμέσως μιας επώνυμης καταγγελίας που τους έγινε σχετικά με το γεγονός, τον περασμένο Δεκέμβριο.


Την υπόθεση,έφερε με σημερινό της πρωτοσέλιδο στην επικαιρότητα η εφημερίδα "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" της Ηπείρου.Η ιστορία του Μακεδόνα απατεώνα-«γιατρού», οι πενταετείς «ιατρικές» υπηρεσίες του οποίου, δεν αποκλείεται να έχουν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία, όλων όσων διαχρονικά εξέτασε, ξεκινά το 2004, όταν καταθέτοντας το πλαστό πτυχίο του κατάφερε να κάνει για ένα χρόνο το Αγροτικό του, ενώ επιλέγοντας ως μελλοντική του ειδίκευση την ορθοπεδική, τον επόμενο χρόνο ακολούθησε η εκπαίδευση του στη χειρουργική!!!


Στη συνέχεια και ενώ εξασφάλισε άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε να κάνει την απαιτούμενη ιατρική του ειδικότητα, στο τρίτο έτος της οποίας βρίσκονταν φέτος! Έπειτα από καταγγελία που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, προς τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, ενεργοποιήθηκαν αμέσως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, τόσο του ίδιου του Συλλόγου, όσο και του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», οι έρευνες των οποίων οδήγησαν στην αποκάλυψη της απάτης.
Μάλιστα, η διασταύρωση του πλαστού πτυχίου του, οδήγησε στη διαπίστωση, πως υπήρξε φοιτητής της Ιατρικής Σχολής μόνο για ένα έτος και συνεπώς βεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως όπως είναι φυσικό, η… πρώην Σχολή του, ουδέποτε του χορήγησε τίτλο σπουδών.

Αμέσως ενημερώθηκε η Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», ενώ με εντολή του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Σαββίδη, αμέσως απομακρύνθηκε από το Ίδρυμα ο «γιατρός-μαιμού», ενώ δεν αποκλείεται του θέματος να επιληφθούν και οι επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της απάτης σε όλο το εύρος της. Mπορεί βέβαια ο πρωταγωνιστής αυτής της θλιβερής ιστορίας, αμέσως μετά την αποκάλυψη της «δράσης» του, να επέστρεψε στο Νοσοκομείο τις αμοιβές των… «δεδουλευμένων» των τριών χρόνων που εργαζόταν σε αυτό, όμως όπως τονίζεται αρμοδίως, ο ίδιος δεν θα αποφύγει τα Δικαστήρια, στα οποία συντομότατα θα κληθεί να εξηγήσει τα «έργα και τις ημέρες του» ως «γιατρός!».


Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί έκπληξη, είναι το γεγονός, πως από «πηγή» του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», τονίζεται, πως υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελίες που επίκεινται από μέρα σε μέρα και οι οποίες αφορούν και άλλες περιπτώσεις τριών (3) τουλάχιστον ακόμη «μαϊμού-γιατρών», οι οποίοι χάρη σε πλαστά πτυχία, προσφέρουν τις «ιατρικές» τους υπηρεσίες ως γιατροί του Ε.Σ.Υ....
epirusgate.blog

1 σχόλιο:

  1. Μα, τι λες τώρα. Εδώ κυβέρνησε τόσα χρόνια μαϊμού σοσια-ληστής, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή