Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Με «άδεια χέρια» στην Ήπειρο ο Καραμανλής

Περιοδεία σε Πρέβεζα και Άρτα πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής σε μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν ξέχασε τα προβλήματα της περιφέρειάς μας και πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει και τηρεί τις υποσχέσεις της.

Και καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει την Κυριακή το βράδυ από την ομιλία του στην Άρτα τις προσωπικές «δεσμεύσεις» του, για την… ανάπτυξη του τόπου μας, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, άρχισαν ήδη να καταγγέλλουν την αναντιστοιχία των προεκλογικών δεσμεύσεων και της μετεκλογικής απραξίας της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, πρώτος σταθμός της διήμερης επίσκεψης Καραμανλή σε Άρτα και Πρέβεζα, πρώτος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Πρέβεζα και θα ακολουθήσει η επίσκεψη στην Άρτα, όπου και θα μιλήσει το βράδυ της Κυριακής σε ανοικτή συγκέντρωση στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτεί τον υπό ανάπλαση χώρο της πρώην χωματερής στο Λόφο Περάνθης, το νέο μουσείο της Νικόπολης, το ΚΕΚ ΑμΕΑ και τα έργα στο δεύτερο τμήμα της παράκαμψης Άρτας.Το σίγουρο είναι, πως από την Ήπειρο ο πρωθυπουργός, θα προσπαθήσει να αναδείξει το «χαρτί» του ικανού και τολμηρού διαχειριστή της κρίσης, επιχειρώντας να δημιουργήσει αναχώματα στη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Παράλληλα, μέσα στα έργα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «σανίδα σωτηρίας» από τον πρωθυπουργό είναι και η Εγνατία Οδός, αφού λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί από τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας στους κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να καταδείξει την «αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης» στα μεγάλα έργα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου