Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στο ίδιο έργο θεατές...!

Και δυστυχώς η παράσταση που παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι πολυπαιγμένη, βαρετή, οι ηθοποιοί (πολιτικοί) ατάλαντοι, και οι θεατές (εμείς) ανίκανοι να σηκωθούμε από την καρέκλα μας και να φύγουμε από το θέατρο σκιών στο οποίο μας έχουν εγκλωβίσει...!

Και φυσικά όχι μόνο πρέπει να σηκωθούμε και να φύγουμε από το θέατρο σκιών, αλλά να ζητήσουμε και τα χρήματα του "εισιτηρίου" μας πίσω...! Βεβαίως δεν ισχύουν αυτά ούτε για το σύνολο του πολιτικού κόσμου, αλλά ούτε και για το σύνολο των απλών πολιτών. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι και στα 2 μέρη. Είναι μια πραγματικότητα όμως που απηχεί στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του κάθε τομέα...!


Πόσο ακόμα θα ανέχεται ο Ελληνικός λαός την υποκριτική χαμηλής ποιότητας στην οποία επιδίδεται το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας κόσμου; Ως πότε θα συνεχίσουμε Έλληνες να ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε λύπη και ταυτόχρονα απέχθεια για το κράτος και την πολιτική; Σε φυσιολογικές συνθήκες αυτές οι 2 έννοιες θα έπρεπε να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην Ελληνική κοινωνία. Και όμως με τις διαδοχικές διακυβερνήσεις των 2 "μεγάλων" κομμάτων Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ οι 2 αυτές έννοιες έχουν εκφυλιστεί.


Μέχρι πότε Έλληνε
ς θα ανέχεστε να πηγαίνετε στην κάλπη και να ψηφίζετε στην τύχη, ή με βάση το προσωπικό σας συμφέρον, ενάντια στο συμφέρον του τόμου μας; Μέχρι πότε θα ανέχεστε Έλληνες την μετατροπή της πολιτικής σε "παζάρι" συνειδήσεων; Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε το μεγαλύτερο ποσοστό των κομμάτων να σχεδιάζουν παραστάσεις εντός βουλής τις οποίες εμείς θα παρακολουθούμε και θα πιστεύουμε δίχως να αναρωτιόμαστε το γιατί;

Το όπλο μας Έλληνες είναι ένα και μοναδικό. Δεν είναι η ψήφος. Το μοναδικό μας όπλο είναι η
ΓΝΩΣΗ, που θα μας οδηγήσει στην ψήφο. Αν όλοι μας γνωρίζαμε τι εκπροσωπούν το κάθε κόμμα και ο κάθε πολιτικός τον οποίο εμείς ψηφίζουμε τότε δεν θα υπήρχαν μέσα στην βουλή άνθρωποι που να εμπλέκονται σε σκάνδαλα…! Με παρόμοιο τρόπο αν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ψηφίσουμε γνωρίζοντας τι εκπροσωπεί ο καθένας τότε δεν θα στείλουμε στην Ευρωβουλή αντιπροσώπους οι οποίοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα ζητήματα της Ελλάδας.

Πόσοι από εσάς Έλληνες γνωρίζετε τις στάσεις των Ελληνικών κομμάτων στα ψηφίσματα της Ευρωβουλής, για παράδειγμα; Γνωρίζετε τι ψηφίζουν και τι αποφασίζουν οι Ευρωβουλευτές των Ελληνικών κομμάτων σε θέματα σχετικά με τα εθνικά μας συμφέροντα; Είναι αδιανόητο να ψηφίζουμε κάποιον χωρίς να γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, η Ελλάδα μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο σήμερα γιατί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες δεν ξέρουν τί ψηφίζουν.

Γιατί στην Ελλάδα επικρατεί ο "ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ", το "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ;", το "Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;".Εφόσον λοιπόν εμείς οι ίδιοι σε μεγάλο ποσοστό σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο τότε μην απορείτε Έλληνες γιατί οι κυβερνόντες αυτού του τόπου πράττουν για εμάς, χωρίς εμάς. Μην απορείτε γιατί μας κοροϊδεύουν πλέον μπροστά στα μάτια μας, με την δήθεν ψήφο κατά συνείδηση, η οποία μεταφράστηκε σε "λευκή ψήφο".

Μην απορείτε γιατί μας θεωρούν απλά σαν ψήφους, και μας θυμούνται μόνο στις προεκλογικές εκστρατείες...! Μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν....μέχρι να αφυπνισθούμε.
Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου