Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


Οι "χρυσαυγίτες" και τα υπόλοιπα φασιστοειδή νεο-εποχίτικα "τάγματα εφόδου" ούτε να μας σώσουν θέλουν,ούτε την αστυνομία ή το κράτος πρέπει να υποκαθιστούν.Οι μετανάστες είναι τα θύματα,οι "ανθρώπινες ασπίδες" που βάζει μπροστά το σύστημα για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες της κοινωνικής αναστάσωσης και του διχασμού,ώστε να φανεί σαν μεσιανική οπτασία ο διαφαινόμενος φασισμός της ρητορικής της "Νέας τάξης" και των παραφυάδων της.

Αν η Ελλάδα εγινε ξέφραγο αμπέλι, γι΄αυτή την κατάντια φταίμε όλοι μας.Όλοι όσοι πετάξαμε στα σκουπίδια αυτά που μας ένωναν και αναδείξαμε ως αξίες κάθε είδους πολιτικο-ιδεολογικά είδωλα τα οποία τελικά μας διαιρούσαν.Είμαστε φταίχτες γιατί αφήσαμε την κοπροκουλτούρα του άμβωνα της "Νέας Εποχής" (Τηλεόραση) και την γλίτσα των σκυλάδικων να κάνουν το νου και τη σκέψη μας παλιατζίδικο με σπασμένες λεκάνες τούρκικου αποχωρητηρίου.

Πως να εμπνευσθεί και να προχωρήσει προς τα μπρός ο νεο-Έλληνας, όταν αντί για τον ορίζοντα έβλεπε μια κοιλιά να γεμίζει απο τα κλεμμένα και πιο κάτω το ινστιτούτο αδυνατίσματος να του κλείνει το μάτι και τον κάθε χρυσαυγίτη - φασίστα νεο-παγανιστή να του τάζει επαναφορά στο "αρχαίο κάλλος";

Αν λοιπόν τα πλήθη των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών απο την Αφρική και την Ασία αποτελούν την ανθρώπινη ασπίδα εκείνων που θέλουν να μας αποδιοργανώσουν και να μας κάνουν ντε και καλά φασίστες, εμείς θα δεχτούμε την πρόκληση και θα γίνουμε σαν τους Ισραηλινούς που πριν λίγους μήνες σκότωναν χωρίς έλεος μικρά παιδάκια γιατί δήθεν αποτελούσαν την "ανθρώπινη ασπίδα" της Χαμάς;
klasikoperiptosi blog

3 σχόλια:

  1. πολύ σωστά. δεν είναι τυχαίος βέβαια και ο ρόλος του κούλογλου και των άλλων περσόνων παρακρατικών από την άλλη πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pas kala re file???...
    oi xrysavgites , dhl. treis k o koukos, sxedon grafikoi, pou pote den exoun akoustei ..na spane k na kaine k na ranoun ...einai to oxhma ths neas epoxhs ...???
    milas sobara???
    oi ordes twn aplytwn anarxoparanoikwn twn exarxeiwn (proelefsews plousiwn babadwn voreiwn proasteiwn) dhladh ti einai??
    pou exoun gamhsei kanonika kathe iero k osio,
    oxi ethnika bebaia, den to syzhtw, alla sta panta.
    exoun mia emmonh me tous ,metanastes les ki aftoi einai to problhma mas??
    ki apo pote alhtheia zhthsame na mas feroune 3.000.000 anatolites mesa se 10 xronia??
    eftyxws to eswse o roufianos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k gia na mhn ta polylogoume as diwxoume tous lathrometanastes, as krathsoume to POLY 500.000 xenous, pou mas perissevoun k pali...
    pleon XRYSH AYGH den exei LOGO YPARSKHS!!!
    etsi apla.
    ta kwproskyla apo ta eksarxeia omws, panta tha ta dadevoune oi alhtes twn proodeftikwn MME.

    (dld oi xweres opws h italia k h ispania, pws mazvoun ta portokalia tous me metanastes pou anerxonati to POLY sto 3-5% tou terastiou plythysmou tous, ki emeis de boroume???
    prepei dld na ginoune 5.000.000 oi anatolotoafrikanoi?? gia na poulane narkwtika k sto teleftaio steno ths attikhs??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή