Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ, ΒΑΖΟΥΝ ΚΤΕΟ ΣΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Η ψόφια κυβέρνηση του Καραμανλή θα βάλει τα δίτροχα να περνούν ΚΤΕΟ!


Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε!


Φαινομενικά, η κυβέρνηση των απατεώνων θέλει να... προστατεύσει τους πολίτες αναγκάζοντάς τους να πάνε για έλεγχο στα περίφημα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων όπου οι... ειδικοί θα βρουν τα ελαττώματα της μοτοσικλέτας και θα σε υποχρεώσουν να τα διορθώσεις πριν αποκτήσεις την άδεια να την ξανακυκλοφορήσεις.


Στην πραγματικότητα Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος είναι να εισπράξει όσα περισσότερα μπορεί για να ενισχύσει τα ρημαγμένα δημόσια ταμεία που έχουν στραγγίξει από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ (κυρίως) και της ΝΔ.


Τούτοι οι άχρηστοι λογιστές των υπουργείων έχουν μπροστά τους μόνο αριθμούς και εργάζονται αδίστακτα εναντίον του απροστάτευτου απλού πολίτη που δεν έχει -και δεν θα έχει ποτέ- συμμετοχή στις απάτες και τις εθνικές μειοδοσίες τους.


Διότι αν ήθελαν πραγματικά να προσφέρουν μια προστασία παραπάνω στον μοτοσικλετιστή, θα μπορούσαν να καταργήσουν τον ΦΠΑ στα κράνη (οι αλήτες τον έχουν ακόμη στο 19%) και έτσι να έχει την δυνατότητα ο καθένας να αγοράσει ένα κράνος ασφαλείας σε προσιτή τιμή και όχι να παίρνει τα... καπέλα που πουλάνε κάτι ΛΙΝΤΛ, ΑΛΕΞ ΠΑΚ, ΚΑΡΦΟΥΡ και ΑΛΝΤΙ.


Για να μην πω ότι το κράτος των απατεώνων και ανίκανων που ζούμε, ΔΕΝ θα έπρεπε να επιτρέπει καν την πώληση αυτών των επικίνδυνων κατασκευασμάτων που δεν προσφέρουν καμιά προστασία στο κεφάλι μας, αλλά προστατεύουν την... τσέπη μας από τον υπάλληλο τροχονόμο που δεν ελέγχει τις προδιαγραφές του και αρκείται στο ότι το φέρουμε στο κεφάλι μας.


Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου