Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Αθωώθηκε ομόφωνα ο φοιτητής Παναγιώτης Κετίκης για τα "πράσινα παπούτσια"


Αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης εν μέσω χειροκροτημάτων από τους φίλους και συγγενείς του ο φοιτητής Παναγιώτης Κετίκης για την υπόθεση "πράσινα παπούτσια", καθώς και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Καταδικάστηκαν μόνο δύο εκ των κατηγορουμένων σε 17 και 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα για διατάραξη συγκοινωνιών και κοινής ειρήνης, οι οποίοι άσκησαν έφεση, ενώ ο πέμπτος των κατηγορουμένων θα δικαστεί σε άλλη ημερομηνία.

Δηλώσεις του φοιτητή Παναγιώτη Κετίκη:
"Όλα καλά. Μετά από δύο χρόνια καθαρίσαμε. Γίναμε και πάλι λευκοί και συνεχίζουμε τη ζωή μας με τους κανονικούς ρυθμούς. Ότι κάναμε και πριν το κάνουμε και τώρα όσο μπορούμε καλύτερα. Εντάξει, ήταν μια πολύ καλή απόφαση, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον ήταν αθωωτική ομόφωνα και αυτό δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που
λειτουργούν. Πέρασα πολλά αυτά τα δύο χρόνια και ιδίως η σημερινή ημέρα ειδικά ήταν μαρτύριο. Αλλά Δόξα το Θεό, όλα πήγαν καλά".

Δήλωση του Νίκου Κετίδη, πατέρα του Παναγιώτη :

" Μετά από έναν διετή Γολγοθά, στον οποίο ισορροπήσαμε στην κόψη του ξυραφιού.
Αθωώσαμε το παιδί μας και το παραδίδουμε λευκό στην ελληνική κοινωνία. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία είχα πάντα εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να έχω πως είναι ένα ισχυρό βάθρο της δημοκρατίας".
lefteria blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου