Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τι δήλωσε ο Τρεμόπουλος για την Μακεδονία και την πολυεθνική ιστορία!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αναφορικά με την παρουσία του στην παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού» κλήθηκε να σχολιάσει σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Real FM, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων – Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Έχουμε τοποθετηθεί, υπέρ μιας κοινά αποδεκτής σύνθετης ονομασίας(...) Ξέρετε πως έλεγαν την οργάνωση του Παύλου Μελά, το 1904; Ελληνομακεδονικό κομιτάτο. Ενοιωθε την υποχρέωση να βάλει έναν προσδιορισμό. Η Μακεδονία έχει μία πολυεθνική ιστορία αιώνων.(...) Αυτή η πολυεθνική ιστορία, δεν μπορεί να μονοπωληθεί από καμία πλευρά», υποστήριξε ο κ. Τρεμόπουλος και για την παρουσία του στην επίμαχη εκδήλωση είπε:

«Το Abecedar, που ήταν αποτύπωση της σλαβομακεδονικής γλώσσας, βγήκε με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου το 1924. Στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου ήμουν και φυσικά δεν ήταν κάτι επιλήψιμο».
«Εγώ δεν γεννήθηκα σε καμιά γωνιά αποστειρωμένη. Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, τους ξέρουμε, είναι δίπλα μας, είναι γείτονές μας, φίλοι μας, συμφοιτητές μας. Δεν μπορείς να αδιαφορήσεις για μια πραγματικότητα. Υπάρχει μειονότητα στη Θράκη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν άλλη εθνική συνείδηση. Δεν σημαίνει ότι εμείς θα τους εξοντώσουμε.

Δεν θα κάνουμε κανένα καινούριο Μακεδονικό Αγώνα. Αρα λοιπόν, πρέπει κανείς να διαλέξει. Ή θα είναι με αυτούς οι οποίοι θέλουν εθνική εκκαθάριση, ή τη λογική της συνύπαρξης», κατέληξε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων – Πράσινων. Διαβάστε τη συνέχεια...

Μετά από τις κραυγαλέα μισελληνικές θέσεις των Τρεμόπουλων και ο τελευταίος φερετζές του ψευδώνυμου σχήματος της οικολογίας πέφτει. Δείτε με τα μάτια σας το ξεδιάντροπο ξεπούλημα των Οικολόγων Πράσινων στον Βγενόπουλο και την MARFIN, μέσα από αλλεπάλληλες ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημιστικές καταχωρήσεις το 2008 και το 2009 στην ΕΠΙΣΗΜΗ εφημερίδα του κόμματος, την Πράσινη Πολιτική.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxxSPJhWP15kJ9QieEa_LU-naQ2MCFzhYNRfOu1JrOSMtHL1iOd01tuDi36TccoaA2lRbsoKgCCufPCIDxVh6XaTqoxwdNibvhfur71r_EkAaf1ju5p4E7n_ar27edkGg5ld_2-MWUHZg/s1600-h/apr+2009+(4)+(Small).JPG

Μπράβο στους Οικοσοσιαλιστές που ανέβασαν το ντοκουμέντο της ντροπής.

http://ecosocialistsgreece.blogspot.com/2009/05/blog-post_28.html

Οι καταχωρήσεις, 8 συνολικά τον αριθμό, ψιθυρίζεται ότι απέφεραν 160.000 Ευρώ στους Οικολόγους Πράσινους κατευθείαν από το ταμείο τη MARFIN.

Όπως, προκλητικότατα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρυσόγελος στον Λαζόπουλο, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν μια "φθηνή" καμπάνια 150.000 Ευρώ. Να μας πουν λοιπόν πού τα βρήκαν, όταν δεν έχουν κρατική χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση από τους Πράσινους Ευρώπης κυμαίνεται περί τα 20.000 Ευρώ ετησίως.

Ασύλληπτη πολιτική απάτη.

Είναι χρέος κάθε άξιου λειτουργού του Τύπου και του Διαδικτύου να ξεσκεπάσει το όνειδος.

Για μια ακόμη φορά γκρεμίζουν την μεγάλη υπόθεση της Οικολογίας οι αδίστακτοι ντήλερς του περιβαλλοντισμού της χυδαίας αγοράς. Δείτε κι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου