Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

PAX AMERICANA: Προτροπή στην Ελλάδα, "να ανοίξει συζήτηση με την Τουρκία για το Αιγαίο"


Στίς 25 και 26 Μαϊου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας το συνέδριο του "Economist" ενω "κατά σύμπτωση" πριν λίγες ημέρες ο "Αστέρας" στην Βουλιαγμένη γνώριζε στιγμές δόξας φιλοξενώντας την μυστική αλλά όχι κρυφή "τελετή" της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Στο συνέδριο του "Economist" του οποίου το κεντρικό θέμα ήταν "Οι οδοί για την παγκόσμια ανάκαμψη από την κρίση" εκτός των ομιλιών των κυρίων Καραμανλή και Παπανδρέου ,ακούσαμε και τις ομιλίες "επιφανών" προσώπων όπως του κυρίου Ντ. Σπέκχαρντ , ο οποίος ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα και εκπρόσωπος της PAX AMERICANA , απηύθυνε την προτροπή "να ανοίξει συζήτηση με την Τουρκία για το Αιγαίο".

Λίγες ημέρες πριν,την ίδια ακριβώς "προτροπή" είχε κάνει προς την Ελληνική κυβέρνηση και ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Τ.Στάϊνμπεργκ.Ως φαίνεται θα είχε διαβάσει εκτός απο τον φάκελο με τις οδηγίες του "αυτοκράτορα" και το βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ από το Ινστιτούτο Stratfor και το οποίο τοποθετεί τη χώρα μας το 2050 στην τουρκική σφαίρα επιρροής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου