Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ...

Δεν είναι καλά εκεί στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, δεν εξηγείται διαφορετικά.


Ο άνθρωπος τους ζήτησε να αφαιρέσουν από τον λογαριασμό της γέννησης του παιδιού του κάποιες απαράδεκτες χρεώσεις, κοντά στο ενάμιση χιλιάρικο, και αυτοί όχι μόνο δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του για να βρεθεί μια λύση, ένας συμβιβασμός ρε παιδί μου, αλλά έστειλαν ένα ανδρείκελό τους που λέγεται Περιλής να καταθέσει αίτηση στον εισαγγελέα με την οποία ζητά να ερευνηθεί αν είναι... τρελός!


Έχω ξαναμιλήσει γι αυτή την υπόθεση αλλά αυτό παραπάει! Ο άνθρωπος κόντεψε να τρελαθεί στ΄αλήθεια από την οργή του όταν ήρθε η αστυνομία σπίτι του και ζήτησε από την γυναίκα του να... καταθέσει ότι ο άντρας της είναι στα λογικά του. Οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους αλλά την κατάθεση την πήραν και έτσι ο πατέρας γλύτωσε τον... ζουρλομανδύα!


Για μια διαφορά 1500 ευρώ, τούτοι οι "Εβραίοι" τραβάνε στα άκρα το σχοινί και τυρρανούν αδικαιολόγητα έναν πελάτη τους μόνο και μόνο επειδή αμφισβήτησε τις χρεώσεις τους.

Προσέξτε ελληναράδες, εσείς που τους κάνετε πλούσιους κάτι τέτοιους σωτήρες της υγείας τύπου Αποστολόπουλου οι οποίοι, σημειωτέον, χρεώνουν 3 ευρώ ένα ποτήρι αν... το σπάσεις (αυτό το τελευταίο το βρήκα στο διαδίκτυο).


Α, και κάτι που ξέχασα για τον Αποστολόπουλο του Διαβαλκανικού: Ξέρετε τι τους ενόχλησε περισσότερο και πήγαν να βγάλουν τρελό τον άνθρωπο;


Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα στο διαδίκτυο. Δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν ότι δέχτηκαν κριτική από ένα μέσο που δεν κατέχουν αλλά ξέρουν ότι το παρακολουθούν χιλιάδες Έλληνες καθημερινά.

Δεν κάνω πλάκα. Το αναφέρουν στο έγγραφό τους στον εισαγγελέα ως... επιχείρημα για να τον πείσουν να διατάξει έρευνα τρέλας!


Και ο εισαγγελεύς τους πίστεψε… Κόψτε τους για να μάθουν! Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου