Κυριακή 24 Μαΐου 2009

O «ΜΑΧΙΜΟΣ» ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!

Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.

Παρόλα αυτά ο γλωσσομαθής κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη: ...

Διαβάστε τη συνέχεια >>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου