Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Δημοκρατικών Δημήτρη Παναγιωτακόπουλου, καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Αθήνα, 7 Μαΐου 2009

Με την ευκαιρία της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Δημοκρατικών Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μαζί με τους περισσότερους Έλληνες πολίτες, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό μας σύστημα, όπως το έχουμε γνωρίσει μετά το 1974, έχει αποτύχει παταγωδώς. Η μόνη διέξοδος είναι να πάρουμε όλοι εμείς οι προβληματισμένοι πολίτες την τύχη της χώρας στα δικά μας χέρια. Και αυτό, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους κανόνες της Δημοκρατίας, μπορεί να γίνει με ενεργό συμμετοχή σε νέους κομματικούς σχηματισμούς.

Μετά από 35 χρόνια διδασκαλίας και έρευνας στο Πανεπιστήμιο, διαπιστώνω (ομολογουμένως καθυστερημένα) ότι η ενεργός ανάμειξη στα κοινά είναι καθήκον του κάθε πολίτη. Γι' αυτό συμμετέχω στο κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (www.dimokratikoi.gr).

Για να μετατραπεί η πρωτοβουλία μας σε κοινή Eλπίδα χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των ανήσυχων δημοκρατικών πολιτών που τους καλούμε να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, ψηφίζοντας Δημοκρατικούς».

Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

Το γραφείο τύπου

Πληροφορίες:

Βαρβάρα Τζέρμπου, e-mail: btzerm@yahoo.gr, τηλ. 6948986632

Νικίας Οικονόμου, e-mail: nikias_economou@hotmail.com, τηλ.: 6934577781

http://www.dimokratikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου