Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Το "Grand Serai" των ληγμένων!!!


Τα Γιάννενα πάντα ήθελαν τον Πασά τους, που πάντα άφηνε πίσω του λαμπρά κτίσματα. Παλιά ήταν ο Αλή Πασάς, που το Ασλάν Τζαμί του ακόμα δεσπόζει πάνω από τη λίμνη της κυρα-Φροσύνης και κοσμεί τις καρτ-ποστάλ...
Αλλά και οι σύγχρονοι Πασάδες έφτιαξαν λαμπρό οικοδόμημα, το «Grand Serai» στα Γιάννενα, το ξενοδοχείο που χτίστηκε στη θέση του «Ξενία» και
λειτουργεί χωρίς άδεια, αφού διαπιστώθηκαν 18 παραβιάσεις επί του εγκεκριμένου σχεδίου. Λίαν συντόμως βέβαια, πέφτουν οι υπογραφές από τον Υπουργό Πολιτισμού (και αυριανό πρωθυπουργό;), Αντώνη Σαμαρά και τα πάντα διορθώνονται!!!
Διότι τι σημαίνει παράβαση την σήμερον ημέρα; Απλά, μια υπογραφή που δεν έχει μπει ακόμη!!!


Στο τέλος του Μαρτίου, η Ελευθεροτυπία έγραφε :
“Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου
έχουν αρχίσει εδώ και ενάμιση χρόνο να το λειτουργούν, παρ’ ότι δεν υπάρχει νόμιμη σύνδεσή του με τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος! Με λίγα λόγια θα λένε τώρα οι εμπλεκόμενοι…”Δεν πα να χτυπάτε εσείς τον κώλο σας κάτω. Εμείς είμαστε μάγκες, έχουμε διασυνδέσεις και λεφτά και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε μέσα στην πόλη. Εσείς είστε ακόμα πιο ηλίθιοι, γιατί όχι μόνο δεν σας έχει θιχτεί η νοημοσύνη για αυτό που γίνεται φάτσα φόρα μπρος στα μάτια σας, αλλά στηρίζετε κιόλας αυτούς που κάνουν μπίζνες με ξένα χωράφια.”
Έτσι που λέτε έγραφε η Ελευθεροτυπία, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Τώρα διαβάζω στον
Ταχυδρόμο της Άρτας : "Ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) επέβαλε πρόστιμο 30.000ευρώ στο ξενοδοχείο "Grand Serai" των Ιωαννίνων γιατί διέθετε ληγμένα και ακατάλληλα τρόφιμα, αλλά και γιατί στηνπρώτη επίσκεψη των ανθρώπων του ΕΦΕΤ, αρνήθηκε να ελεγχθεί".

Μπράβο σου Δήμαρχε Γκόντα, μπράβο σου Νομάρχη Καχριμάνη, μπράβο σου Γιαννιώτικη κοινωνία, που συμβιβάζεσαι με το κάθε τι, χωρίς προβληματισμό.

ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου