Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Έκλεισε η Βουλή! Μία πραγματικά ΝΕΑ Δημοκρατία

[Πηγή]


Με αφορμή το αιφνίδιο κλείσιμο της βουλής, ο αναπληρωτής πρόεδρος των Δημοκρατικών Γιάννης Σακιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής από την κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια μάλιστα ημέρα που ένα σημαντικό στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ο Χ. Βερελής, παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα, εξαιτίας του νέου σκανδάλου της ΜΑΝ που ήρθε στη δημοσιότητα, είναι μια ενέργεια αυτό-ασυλοποίησης εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, που εξασφαλίζει την παραγραφή όλων των ποινικών υποθέσεων των υπουργών της περιόδου 2004-2007, σηματοδοτώντας μια μαύρη ημέρα για την Δημοκρατία μας. Οι Έλληνες πολίτες αισθάνονται βαθιά προδομένοι από το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης που ευτέλισε τα πάντα: αξίες, οράματα, ιδανικά.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να αποδώσουν τις ευθύνες στα κόμματα του σκηνικού της σήψης και να υπερψηφίσουν στις εκλογές που έρχονται το νέο κόμμα των ενεργών πολιτών, το κόμμα των Δημοκρατικών (www.dimokratikoi.gr) για να ξεκινήσουν επιτέλους οι διαδικασίες της Νέας Μεταπολίτευσης που γίνεται απαραίτητη για να διασωθεί η χώρα μας από την επερχόμενη βύθιση».

Γιάννης Σακιώτης,

Αναπληρωτής πρόεδρος Δημοκρατικών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου