Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Παντοτινός Πρόεδρος!

«Ο κομματισμός εκδηλώνεται με χίλιους δυο τρόπους, και ένας από αυτούς είναι η έλλειψη τιμωρίας. Ποιος θα τιμωρήσει κάποιο κομματικό στέλεχος; Αποκλείεται να το κάνει, γι' αυτό πάρα πολλοί μένουν ατιμώρητοι, ακόμα και οι πολιτικοί μας μένουν ατιμώρητοι κάτω από το γνωστό άρθρο του Συντάγματος το οποίο δεν επιτρέπει ή επιτρέπει ορισμένες βαρύτατες προϋποθέσεις για τη δίωξη του πολιτικού»

«Ο κομματισμός συνεπάγεται την επιλογή προσώπων μη καταλλήλων για τις θέσεις για τις οποίες προορίζονται, δηλαδή αναξιοκρατική επιλογή, που έχει ως αποτέλεσμα ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ηθικές βάσεις και καταλήγουν σε σκάνδαλα, σε διαφθορά, που είναι το βασικό μειονέκτημα του σημερινού μας πολιτικού βίου»

Κωστής Στεφανόπουλος σε ομιλία του στο "Business Week 2009" του Πανεπιστημίου Πειραιά


Τους τα είπε χοντρά,εκφράζοντας και τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού!!
Ο Πρόεδρος που δεν κώλωσε μπροστά στον πλανητάρχη Κλίντον και του τα έχωσε,ήταν αδύνατον να φοβηθεί και να κωλώσει μπροστά στον παραλία-κουρασμένο πρωθυπουργό της Ραφήνας...

Μίλησε ευθέως για ''κακοποίηση της Δημοκρατίας!!''
Αυτή η φράση του τα λέει όλα!Είναι η οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουμε!!
Και βέβαια δεν αρκέστηκε σε αυτό,έθιξε με καυστικό τρόπο όλη την παρακμή του πολιτικού συστήματος που επιδρά σαν κατάρα σε αυτήν την ευλογημένη χώρα!!!
Μπράβο στον παντοτινό Πρόεδρο κύριο Στεφανόπουλο!!Είναι άξιος της τεράστιας αγάπης και εκτίμησης που τρέφει γι αυτόν, ο Ελληνικός λαός!!

black-mail blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου