Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΤΟ…. ΦΛΕΡΤ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Πολλά έχουν ειπωθεί και πιο πολλά ακούγονται. Ακόμη δε, περισσότερα, "εννοούνται" για την προσέγγιση Καραμανλή- Καρατζαφέρη (Ν.Δ-ΛΑ.Ο.Σ) καθώς ο Καραμανλής έβαλε νερό στο…κρασί του και τώρα δέχεται να συνεργασθεί με τα…άκρα οπότε ο μεσαίος χώρος πάει περίπατο προς δόξαν της δεξιό-ακροδεξιάς.


Βέβαια σε πολιτικό επίπεδο το κάθε κόμμα και ο κάθε πολιτικός έχει δικαίωμα να κάνει τις πολιτικές επιλογές του και θα τον κρίνει ο κόσμος. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει( αν δεν κάνουμε λάθος ) και μια….προσωπική εκκρεμότητα.


Όπως θυμάστε το έτος 2000 αμέσως μετά τις εκλογές ο Καρατζαφέρης ομιλούσε με υπονοούμενα για τις προσωπικές σχέσεις Καραμανλή- Σπηλιωτόπουλου (θυμάστε τα περί…Σαλώμης κ.λ.π ) υπονοώντας ότι ο Κωστάκης και ο Αρούλης ήταν….σεξουαλικό ζευγάρι, οπότε ο Καραμανλης αναγκάστηκε να διαγράψει τον Καρατζαφέρη από την Ν.Δ και αυτός έφτιαξε τον ΛΑ.Ο.Σ . Ο δε Σπηλιωτόπουλος έκανε αγωγή στον Καρατζαφερη και του ζητούσε 3 δισεκατομμύρια διότι του έθιξε την ( σεξουαλική ) τιμή του.


Μπορεί κάποιος να ενημερώσει και εμάς και το κοινό ποια είναι η εξέλιξη των δικαστικών υποθέσεων αυτών, αφού αφορά δημόσια πρόσωπα; Εμείς θα περιμένουμε.

Ίχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου