Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Η Autonomia EXPO στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2009

Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ είναι η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή, την ανεξάρτητη διαβίωση, την τεχνολογία και τον πολιτισμό που γίνεται στο πιο προσπελάσιμο μέρος της Ελλάδας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2009.

Στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι μια μεγάλη γιορτή για την αναπηρία ως εμπειρία και ως διαφορά συνθηκών και όρων ζωής. Είναι ένα εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για όλους αυτούς που έχουν κάποιο πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση.

Στις 15, 16 και 17 Μαΐου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, χιλιάδες άνθρωποι με σοβαρές αναπηρίες, επαγγελματίες στον χώρο της αποκατάστασης, της υγείας και της ειδικής αγωγής, εκατοντάδες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες για τρεις ολόκληρες ημέρες και για 36 ώρες.

Η Autonomia EXPO είναι μια μοναδική ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους για να παρουσιάσουν και για να πληροφορηθούν για τις νέες και τις παραδοσιακές τεχνολογίες και τους προσπελάσιμους τρόπους ζωής.
Στο πλαίσιο της Autonomia EXPO θα γίνουν ημερίδες και σεμινάρια. Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?p=135 αφού πριν σας πούμε πως φέτος στην Autonomia EXPO τα ειπωθούν όλες οι νέες ειδήσεις για την σκλήρυνση κατά πλάκας και για την παράλυση γενικώς.

Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των πληροφοριών και των τεχνολογιών που θα παρουσιαστούν στην Autonomia EXPO που τρεις ημέρες σίγουρα δεν είναι αρκετές.
Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Εξυπηρετείται από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ ενώ για τις μετακινήσεις των ανθρώπων με πολύ σοβαρές αναπηρίες είναι διαθέσιμα τα 6 προσπελάσιμα λεωφορεία της υπηρεσίας 1130 του ΟΑΣΑ που εκτελούν μεταφορές πόρτα πόρτα.

Η Autonomia EXPO διοργανώνεται από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία. Εκδίδει το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που περιλαμβάνει 136 σελίδες και κυκλοφορεί σε 14.000 συνδρομητές.

Λειτουργεί το
http://www.disabled.gr/ που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή κοινότητα ανθρώπων με αναπηρίες http://www.disabled.gr/forum/ με περισσότερα από 7500 μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση
http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται καθημερινά.

2 σχόλια: